Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hayirli aksamlar kizlar
Ramazanin ilk gunu baya yogun gecti ancak firsatim oldu menumde
Zeytinyagli yaprak sarmasi vardi 2 saatimi aldi 😊
Yumurtali ispanak kavurma ve salcali spagetti
Tatlida bimden kadife tatlisi 😍

Sizin menulere bakacagm ilk firsatta diger gunler icin ne pisirsem dusumceme fikir olsun

5 dakikalık oruç😃😃😃

Evet 8 yaşa yaklaşan ikiz kızlarım var😊
Bir de 2,5yaşında oğlum.

Benim de kızlar gelip gidip "anne parmağını da mı yalayamazsın, keşke bir damla su içsen, yine de olmaz mı?" diyip durdular😃😃 Halbuki ben de baya hareketli bir gün geçirdim, açlığı hissetmedim bile 🤩
Bu yıl baya heyecanlı geçiyor ramazan hamdolsun 💐
Çocuklarımız ve yaş farkları aynıymış🤗
Benimde ikiz kızlarla oğlumun arasında 5 buçuk yaş var🥰

Hay maşallah 🤩
Allahım bana da o günleri göstersin, genç kız olmuşlar.
Sana da maşallah ayrıca, genç annesin😎
Topiklerini çok seviyorum ayrı bir sempatim var senelerdir sana, boşuna değilmiş🤭🤭
Ben de 34 yaşındayım🙈

Tekrar memnun oldum💐
Bende memnun oldum canım🥰Çok sağ ol❤️🤗
Yıllar çok çabuk gelip geçiyor🤗
Sağlıkla büyüsünler🥰
Sende genç annesin🤗❤️

Bu arada sormak istiyorum benim gibi bahar alerjisinden çeken var mı?
Kaç gündür rahat uyuyamıyorum
Var mıdır önerisi olan?
Sanırım ben gerçi biz bahar dan direkt yaza ışınlandik buranın sıcakları basladi artık 2 gündür hapsirmaktan oldum bogazimda tahriş oldu baş agrisi yaptı birde.

Başlığı görünce aklıma geldi, Kadınlar Kulübünün yemek yarışmasına katılacak biri çıkar mı acaba:KK53:
Ne dersin Nevreste Nevreste o havayı sezdim sanki, arada yarışmadan mı bahsetsek:sus:
Tabi geçmiş yıllarda buradan yarışma bölümüne gelenler oldu🥰
Belki bu yılda olur🤗
Sende kaybolma sık sık göreyim :KK45: :KK200:

Ben bugün kapama ve mercimek çorbası yaptım daha pişmemişti yemeği çektiğimde

Eklentiler

• IMG_20220402_175146.jpg
    IMG_20220402_175146.jpg
    146,5 KB · Görüntüleme: 56
İlk sahurumuzda Ramazan pidesi, zeytin, peynir, salatalık, domates, sahanda yumurta vardı
Teyzeleri bir Maşaallah rica edeyim oğluma, ilk sahuruna kalktı yavrum, akşamdan salçalı kaşarlı sucuklu tost sipariş etmişti, yaptım yedi yattı
Kalkınca kahvaltısını yapacak, öğlende meyve yiyip tekrar niyet edip iftara kadar oruç tutacak kuzucum
Bende oğlumu böyle alıştırdım şimdi 12 yaşında ve ilk defa isteyerek bu sefer kendi tuttu

İftara mercimek çorbası, ızgara tavuk but, patates püresi ve sebze sote yapmıştım. Mercimek çorbası pişirmenin bereketi varmış ilk gün için, bilmiyordum, güzel bir tesadüf oldu diyelim. :)

Sahura ne yapsam bilemedim, eşim de sırf kahvaltılıkla yetinmiyor, yanına minik de olsa ekstra bir şey istiyor. Sizlerden kopya çekeceğim bakalım.

Annelerin işi bitmiyor bunu bir kez daha anlamış olduk🤣
Allah uzun ömürler versin.
Hayatın her evresi ayrı bir nimet 💫
Aynen öyle birde benim annemin çocuklarına düşkünlüğü torunlarınada geçti 😂 Asla bakıcı ve kreş kabul etmiyor, ben bakarım güvenemem diyor...
Rabbim başımızdan eksik etmesin cümlemizin Aminn💖

X