Annelerin işi bitmiyor bunu bir kez daha anlamış oldukEvet ikisi de evli ikisininde 4 yaşında birer oğlu varYok annem şimdi de onların çocuklarına bakıyor, gelin ve kız kardeşim çalıştığı için
Çocuklarımız ve yaş farkları aynıymış5 dakikalık oruç
Evet 8 yaşa yaklaşan ikiz kızlarım var
Bir de 2,5yaşında oğlum.
Benim de kızlar gelip gidip "anne parmağını da mı yalayamazsın, keşke bir damla su içsen, yine de olmaz mı?" diyip durdularHalbuki ben de baya hareketli bir gün geçirdim, açlığı hissetmedim bile
Bu yıl baya heyecanlı geçiyor ramazan hamdolsun
Aa ne güzel tevafuk Nevreste,aynı yollardan geçmişizÇocuklarımız ve yaş farkları aynıymış
Benimde ikiz kızlarla oğlumun arasında 5 buçuk yaş var
Sağ ol canımAa ne güzel tevafuk Nevreste,aynı yollardan geçmişiz
Allah hayırlı ömürler versin
Sağ ol canım
Benimkiler büyüdüSana Allah kolaylık versin
Yorucu tabi kiTeşekkür ederim, yorucu ama güzel zamanlardayız.
Seninkilerin yaşı kaç acaba, genç duruyorsun sen ama
Bende yarin yapayim bari mercimek corbasiTavuk yapabilirsiniz.Sizde de mercimek varbugün herkes mercimekci oldu.
Bende memnun oldum canımHay maşallah
Allahım bana da o günleri göstersin, genç kız olmuşlar.
Sana da maşallah ayrıca, genç annesin
Topiklerini çok seviyorum ayrı bir sempatim var senelerdir sana, boşuna değilmiş
Ben de 34 yaşındayım
Tekrar memnun oldum
Sanırım ben gerçi biz bahar dan direkt yaza ışınlandik buranın sıcakları basladi artık 2 gündür hapsirmaktan oldum bogazimda tahriş oldu baş agrisi yaptı birde.Bu arada sormak istiyorum benim gibi bahar alerjisinden çeken var mı?
Kaç gündür rahat uyuyamıyorum
Var mıdır önerisi olan?
Tabi geçmiş yıllarda buradan yarışma bölümüne gelenler olduBaşlığı görünce aklıma geldi, Kadınlar Kulübünün yemek yarışmasına katılacak biri çıkar mı acaba
Ne dersinNevreste o havayı sezdim sanki, arada yarışmadan mı bahsetsek
Bende oğlumu böyle alıştırdım şimdi 12 yaşında ve ilk defa isteyerek bu sefer kendi tuttuİlk sahurumuzda Ramazan pidesi, zeytin, peynir, salatalık, domates, sahanda yumurta vardı
Teyzeleri bir Maşaallah rica edeyim oğluma, ilk sahuruna kalktı yavrum, akşamdan salçalı kaşarlı sucuklu tost sipariş etmişti, yaptım yedi yattı
Kalkınca kahvaltısını yapacak, öğlende meyve yiyip tekrar niyet edip iftara kadar oruç tutacak kuzucum
Aynen öyle birde benim annemin çocuklarına düşkünlüğü torunlarınada geçtiAnnelerin işi bitmiyor bunu bir kez daha anlamış olduk
Allah uzun ömürler versin.
Hayatın her evresi ayrı bir nimet
MaşaAllah Rabbim bağışlasın çok severim ikizleri ailemizde çok varYorucu tabi kiHala zorlanıyorum.Ama minik olması daha zor
Kızlar 2 gün önce 17 oldularOğlumda 11.5 Bende 2 ay sonra 41 olacağım
Sağ ol canım bizimde çok varMaşaAllah Rabbim bağışlasın çok severim ikizleri ailemizde çok var