Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hayirli aksamlar kizlar
Ramazanin ilk gunu baya yogun gecti ancak firsatim oldu menumde
Zeytinyagli yaprak sarmasi vardi 2 saatimi aldi
Yumurtali ispanak kavurma ve salcali spagetti
Tatlida bimden kadife tatlisi

Sizin menulere bakacagm ilk firsatta diger gunler icin ne pisirsem dusumceme fikir olsun

Çocuklarımız ve yaş farkları aynıymış
Benimde ikiz kızlarla oğlumun arasında 5 buçuk yaş var

Bende memnun oldum canımÇok sağ ol
Yıllar çok çabuk gelip geçiyor
Sağlıkla büyüsünler
Sende genç annesin

Bu arada sormak istiyorum benim gibi bahar alerjisinden çeken var mı?
Kaç gündür rahat uyuyamıyorum
Var mıdır önerisi olan?
Sanırım ben gerçi biz bahar dan direkt yaza ışınlandik buranın sıcakları basladi artık 2 gündür hapsirmaktan oldum bogazimda tahriş oldu baş agrisi yaptı birde.

Başlığı görünce aklıma geldi, Kadınlar Kulübünün yemek yarışmasına katılacak biri çıkar mı acaba
Ne dersin Nevreste o havayı sezdim sanki, arada yarışmadan mı bahsetsek
Tabi geçmiş yıllarda buradan yarışma bölümüne gelenler oldu
Belki bu yılda olur
Sende kaybolma sık sık göreyim

Bende oğlumu böyle alıştırdım şimdi 12 yaşında ve ilk defa isteyerek bu sefer kendi tuttu

İftara mercimek çorbası, ızgara tavuk but, patates püresi ve sebze sote yapmıştım. Mercimek çorbası pişirmenin bereketi varmış ilk gün için, bilmiyordum, güzel bir tesadüf oldu diyelim. :)

Sahura ne yapsam bilemedim, eşim de sırf kahvaltılıkla yetinmiyor, yanına minik de olsa ekstra bir şey istiyor. Sizlerden kopya çekeceğim bakalım.

Annelerin işi bitmiyor bunu bir kez daha anlamış olduk
Allah uzun ömürler versin.
Hayatın her evresi ayrı bir nimet
Aynen öyle birde benim annemin çocuklarına düşkünlüğü torunlarınada geçti Asla bakıcı ve kreş kabul etmiyor, ben bakarım güvenemem diyor...
Rabbim başımızdan eksik etmesin cümlemizin Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…