- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Birde benim pilav kaldı mı kimse yemiyor benden başka :))şimdi o can alıcı soruyu sorayım ozaman. bu pilav nolacak.bide bezelyeli yaptım
Dünden pilav kalıncaakılmdan taze fasulye geçiyordu zaten benimde
Bu çok iyiPide gibi oldu canım:)
Tabi ki bugüne yenecekşimdi o can alıcı soruyu sorayım ozaman. bu pilav nolacak.bide bezelyeli yaptım
Biz bu dünkü pilavlarla ramazanın yarısında ancak taze pilav yemiş olacağız diğer yarısı hep dünkü olacak belli olduBu gün ki iftar menum;
mercimek çorbası
etli kuru fasülye
pirinç pilavı (Dünden :) )
salata turşu yoğurt
baklava
ALLAHIM kabul etsin
afiyet olsun... :)
şimdi o can alıcı soruyu sorayım ozaman. bu pilav nolacak.bide bezelyeli yaptım
Salatalar ve kadınbudu köfte olabilirAşağıdaki linkte artan pilavları değerlendirme yöntemlerini yazmışlar, bir bakın isterseniz :)
Bezelyeli deyince salata seçeneği bana makul geldi sanki :))
Artan Pirinç Pilavıyla Yapılan 5 Nefis Tarif - Tülayca Yemek
Artan pirinç pilavıyla yapılabilen 5 nefis tarif hazırladım. Artan pilavınızın yenmeyeceğini düşünüyorsanız eğer, onu nefis yemeklere dönüştürebilirsiniz. Hepimiz her zaman israftan kaçınmalıyız. Milyonlarca insanın açlık nedeniyle öldüğü dünyamız da, üretilen gıdaların üçte biri israf ediliyor...www.tulayca-yemek.com
Çok teşekkür ederim canım.Elhan abla iftar menüleri için buraya bakabilirsin süper kurtarıcı kızların menülerinden aklına birsürü çeşit geliyor seç beğen yap
Çok teşekkür ederim canım.
Tesekkurler liliş
Kalan pirinc pilavini,bugun yogurt corbasi yapabilirsin.2 tane de sarimsak dov kat icine cok lezzetli olurBen de pilavi artanlardanim. Dun iftarda cok az yedi esim. Ben yemiyorum zaten. Birazini sahurda isittim yedi. Kalani da bugun bitirir diye umut ediyorum bakalim
Sahurda aksamki yemekleri yedi esim. Kahvaltilikla doymuyormus.
IIftar menumuz:
Suzme mercimek corbasi (Dunden. Ozellikle cok yapiyorum her gun ugrasmamak icin. Ramazanda corbasiz olmuyor.)
Tavuk sote
Pirinc pilavi (Dunden)
Cacik
Mozaik pasta
Artan pilav çok güzel yayla çorbası oluyor canım. Seviyormuşsunuz da çorbayı ohhh güzel güzel için.Ben de pilavi artanlardanim. Dun iftarda cok az yedi esim. Ben yemiyorum zaten. Birazini sahurda isittim yedi. Kalani da bugun bitirir diye umut ediyorum bakalim
Sahurda aksamki yemekleri yedi esim. Kahvaltilikla doymuyormus.
IIftar menumuz:
Suzme mercimek corbasi (Dunden. Ozellikle cok yapiyorum her gun ugrasmamak icin. Ramazanda corbasiz olmuyor.)
Tavuk sote
Pirinc pilavi (Dunden)
Cacik
Mozaik pasta
Aynı be ya....çorba da çorba....iyi ki biliyoruz.Kalan pirinc pilavini,bugun yogurt corbasi yapabilirsin.2 tane de sarimsak dov kat icine cok lezzetli olur
Ayni seyi dusunmusuzArtan pilav çok güzel yayla çorbası oluyor canım. Seviyormuşsunuz da çorbayı ohhh güzel güzel için.
aslında bir bardak yaparım az fazla olsun kuzularım ikinci günü yer dedim ama aşırı çok yani.böyle hata yapmam kolay kolay amaBu çok iyiyapınca resim atarım inşallah
Tabi ki bugüne yenecekeğer iki kişiyseniz bir bardak yeterli oluyor,ben ertesi güne kalsın istersem iki yapıyorum yoksa bir fazlasıyla yetiyor
Biz bu dünkü pilavlarla ramazanın yarısında ancak taze pilav yemiş olacağız diğer yarısı hep dünkü olacak belli oldu