Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Cnm maşallah bebeğine,,, benim kızım da 8 aylık ben oruç tuttum bi kaç gün deneyeceğim çok zorlarsa tutmayacağım,,, şuana kadar çok güzel gitti inşallah hep böyle devam eder
Masallah keske ben de tutabilseydim. Emzirmekle tansiyon problemim birlesince hic niyet edemedim .Allah yardimciniz olsun.
Cok tesekkur ederim .
Ne guzel coskunuz hic tukenmesin .Esinizi de ayrica tebrik ederim size destek oluyor ne guzel .Zaten ramazan oruc tutanla tutmayani birlestiren ,saygiyi öğreten bir ay değil mi ?
Hamileyken masada uyusam bile esimi yalniz bırakmıyordum ama bebek uyutmuyor uykusuz kalmayım diye hazırlayıp hemen yattim.
Nekadar güzel böyle hissetmeniz,ben de aynı duygulardayım ,gece oturdum sahur programı falan izledim ,ramazan davulcusu geçti camdan cama koşuyorum içimde ki coşkuyu anlatamam
Oyle hissettigim ramazanlari cok ozledim .Hisleriniz ne guzel.Davulcu 10 kere gecti oglumu uyandirdi diye sinirlendim
Maşallah bebisler büyümüş
Hayırlı Ramazanlar❤
Tesekkur ederim iyi ramazanlar

Tabiki canım zorlanıyorsan ve rahatsızlık oluyorrsa bence de tutma,,, benim kızım 1 haftadır emmiyor sağıp veriyorum ama bugün hiç zorlanmadım inşallah zorlanmam da,,, sende seneye tutarsın iniallah

Size çok basit tiramisu tarifi vermeye geldim, belki aceleyle soğuk soğuk yapıp yemek isteyenler olur. Tarifi Gordon Ramsay abimizden öğrendim haa, küçümsemeyin.

Önünüze iki adet kase alın. 1.sinde bir paket krema ile 1-2 kaşık pudra şekerini (damak zevkinize göre) mikserle biraz koyulaşana dek çırpın. Öyle krema kıvamında olmayacak akışkan olmalı. 2. kaseye 1-2 paket (kişi sayınıza göre) labne peynirini koyun. (Bunun aslı mascarpone peyniri ile yapılıyor yani ben mascarpone ile yiyince labneye meeeh demeye başladım ama bütçe labneye yetiyor :) ) Labne peynirinin üzerine bir paket vanilya ve demlenmiş sade filtre kahve ekleyin (3ü bir arada Nescafe olmaz). Kahve buz gibi soğuk olmalı. 1. kasedeki krema ve pudra şekerli karışımı bu 2. kaseye ekleyin, muhallebi kıvamına gelene dek çırpın. Kedi dili bisküvileri tek tek o demlemiş olduğunuz soğuk filtre kahveye batırın ve ikiye bölün. İkiye böldükten sonra soğuk kahveye batırmayın. :) Dondurma kaseleri ya da kuplara bir sıra dizin, üzerine kremanızdan koyun, tekrar bisküviyi kahveye batırıp ikiye bölüp koyun. En son üzerine kremayı ekleyip üzerine kakao ve rendelenmiş bitter çikolata serpiştirin. Yapması yazmasından kolay. :)

Tüm Müslüman alemine hayırlı Ramazanlar dilerim. ❤

Teşekkür ederiz canım Hayırlı Ramazanlar

Tarif varmış şimdi bi kaldı poğaça gibi olup olmadığı sorusunun cevabı

İlk iftarı geçirdik, 24 yıl iş hayatından sonra evde olup geniş geniş yemek yapmak çok tuhaf bir duygu. Şükür güzel geçti, misafir kardeşimde olsa telaş yapıyorum niyeyse:))) yemekler arttı, yarın onları bitiririz yeni yemek yapmam. Sahurda kahvaltılık, börek, çay. Sanırım yorulmuşum ayaklarım şişmiş, namazı kıldım anca çay keyfi yapıyorum, herkese hayırlı geceler olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…