Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Bi is arkadasim vardi sakin yanilir da su icersem beni gorurseniz bitirene kadar hatirlatmayin orucu derdi aklima o geldi

Hasretle unutmayı bekledim yıllarca ama hiç unutmadım nafile oruç tutmaya kalkışsam kesin ağzıma bişey atarım
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem yaşlanıyorum sanırım

ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem yaşlanıyorum sanırım
Bende bugun kizima corba yedirdim bitirmedi hepsini kalanini.yiyecektim kiii aklima geldi

Parmak yalama, kalanı yeme. Misal salata yaparken agza iki salata atma normalde hep yaptiklarim ramazanda hep diken uzerindeyim o sebeple. Bir keresinde unutup su ictim babam seslenince aklima geldi agzimdakini tükürdüm yillar oncede kahvaltida kalan son peyniri ativermistim agzima

zaten olması gereken oymuş yemek yerken bile görsen söylememek en güzeliymiş Allahın oruçluya ikramıymış o.unutmak eylemi
Evet unutup su icen arkadasa da.yazmistim zaten Rabbimin ikrami sana diye . Hatirlatilmamasi gerektiginj bilmiyordum ama o arkadas oyle derdi hep guldururdu bizi . Dinimiz oyle guzel ki keske hakkiyla yasayabilsek ne kadar ince hersey bizin jcin tum emredilenler aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…