Sağol bebişim senin de ellerne sağlıkellerine sağlık
Son pilav bükücü ler
Haha bu çok iyiydiOkudukça ağzım sulanıyor
Biraz önce bir bardak su içtim kana kana yemek yapıyorum bir yandan dudağımın kenarı ıslak kalınca jeton düştü
Ohh Rabbimin ikrami olmus o sana canim ..Okudukça ağzım sulanıyor
Biraz önce bir bardak su içtim kana kana yemek yapıyorum bir yandan dudağımın kenarı ıslak kalınca jeton düştü
Haha bu çok iyiydiRamazanın ilk kazası senden hadi bakalım
Eşimde diyor ohhh ne güzel oldu akşama kadar susamazsinOhh Rabbimin ikrami olmus o sana canim ..
Hira tatlısı yaptim. Ana yemek araniyor
Bebeğimi uyuttum menu belirliyorum
*dunki icli kofteden ic kaldi onunla bir yemek yapcam
Bi is arkadasim vardi sakin yanilir da su icersem beni gorurseniz bitirene kadar hatirlatmayin orucu derdi aklima o geldiEşimde diyor ohhh ne güzel oldu akşama kadar susamazsin
Hasretle unutmayı bekledim yıllarca ama hiç unutmadımEşimde diyor ohhh ne güzel oldu akşama kadar susamazsin
Bi is arkadasim vardi sakin yanilir da su icersem beni gorurseniz bitirene kadar hatirlatmayin orucu derdi aklima o geldi
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmemHasretle unutmayı bekledim yıllarca ama hiç unutmadımnafile oruç tutmaya kalkışsam kesin ağzıma bişey atarım
Peki afiywt olsun.sehriyeli olsada olur yani sonucta misafir degil siz ve esiniz yiycekYogurt çorbasını ben yemiyorum. Bir de pilavim sehriyeli. E mercimek çorbası da var :) Bitirsin bir zahmet bugun
Bende bugun kizima corba yedirdim bitirmedi hepsini kalanini.yiyecektim kiii aklima geldi
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmemyaşlanıyorum sanırım
zaten olması gereken oymuş yemek yerken bile görsen söylememek en güzeliymiş Allahın oruçluya ikramıymış o.unutmak eylemiBi is arkadasim vardi sakin yanilir da su icersem beni gorurseniz bitirene kadar hatirlatmayin orucu derdi aklima o geldi
Bana babam soyledi tühzaten olması gereken oymuş yemek yerken bile görsen söylememek en güzeliymiş Allahın oruçluya ikramıymış o.unutmak eylemi
Evet unutup su icen arkadasa da.yazmistim zaten Rabbimin ikrami sana diye . Hatirlatilmamasi gerektiginj bilmiyordum ama o arkadas oyle derdi hep guldururdu bizi . Dinimiz oyle guzel ki keske hakkiyla yasayabilsek ne kadar ince hersey bizin jcin tum emredilenler aslinda.zaten olması gereken oymuş yemek yerken bile görsen söylememek en güzeliymiş Allahın oruçluya ikramıymış o.unutmak eylemi