Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Aşağıdaki linkte artan pilavları değerlendirme yöntemlerini yazmışlar, bir bakın isterseniz :)
Bezelyeli deyince salata seçeneği bana makul geldi sanki :))

hemen bakıyorum

Neyse artık henüz başındayız şimdiden tecrübe edinmen iyi oldu daha bunun açlıktan kıvranma günleri gelecek ozaman 3 bardak yapardın Allah muhafaza :KK70: :KK70: :KK70:
şimdi ben zaten iki kaşık kadar yiyorum pilavı.bidahakine eşime bırakacağım pilav işini.:KK53::KK53::KK53:şimdi o bezelyeli pilav geliyor aklıma soğuk soğuk yoğurtla ufff. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ben de erkenden menümü yazayım ki belki ne pişirsem diye düşünenlere fikir olur :KK66:

İftar menüm:
Mercimek çorbası
Etli yaprak sarma
Pirinç pilavı( dünden :KK70: )
Yeşil salata
Yoğurt
Kadayıf dolması :kk77:
Eklenen olmazsa şimdilik bukadar, bu arada sarmayla pilav ne alaka diyen olursa benim gibi,Erzurum da böyle yeniyor :KK45:
ellerine sağlık :KK68:
Biz bu dünkü pilavlarla ramazanın yarısında ancak taze pilav yemiş olacağız diğer yarısı hep dünkü olacak belli oldu :KK70:
Son pilav bükücü ler :rolleyes:

Benim yemeklerimde hep artıyor ya çok çok az yapmama rağmen.bide ben kilo almamak için ekstra az yiyorum.benim eşimden kahvaltılıkla doymuyormuş.zaten bütün yemekler artıyor. Sahura sorun olmuyo.bu günkü menü
Yayla çorbası
Mercimek çorbası
Yaprak sarması
Cacık.inşallah tatlı istemezler.yapmasınıda yemesini çok seviyorum ama kilo yapıyor :mad:

Selam dun aksam pilavsiz makarnasiz gyet tika basa doyduk eşimle.
Bugun ben izne ayrildim :KK70: dünden kalan yogurtlu ve et soteyi ogle yemegi yaparim.

Akşama dünden kalan corbam var(yesil mercimekli sehriyeli adini bilmiyorum :KK70:)
Bende kasitli fazla yapanlardanim. Yine de sevmeyen olursa diye az yogurtlu çorba yapcam.
Ana yemek patatesli sulu kofte. Kofteleri irmikle yaptim doyurucu bir yemek olur.
Mecburen pilavda yapicam isteyen yer(bana kalirsa fazla geliyor)
Boool salata
Kabak yogurtlamasi.

İste finalde tatlida kararsizim

Bugunku menuler gelsin kizlar
Mercimek corbamiz ve pilavimiz var dunden
Patates kofte kizartmasi ve yogurtlu semizotu salatasi yapacagim.
Tatli da esim dun aksam ekler almis dun yaptigim sekerpare bu aksama kal di

Kolay gelsin, Allah kabul etsin

X