Teşekkür ederim ❤Nevreste hayırlı olsun yeni konu ve ramazan. Bu sene taşınma telaşından Ramazan hazırlığım hiç olmadı. Buzlukta ufak tefek bir şeyler var ama ya nasip diyorum beceririz inş. Herkese kolaylıklar dilerim
hayırlı olsun kızlar konu
Hoşgeldiniz teşekkürler:)Yeni konumuz hayırlı olsun ♥
Teşekkürler canımYeni konu hayırlı olsun canım
Amin canım inşaallah sağol canımYeni konumuz hayırlı ,güzel, neşe dolu iftar/sahur sofralarına vesile olsun❤
Rica ederim canım.Teşekkürler canım
Teşekkür ederiz canım .Konumuz geleneksel her yıl açıyorum:)Böyle bi konu olması çok sevindirici hergün ne yapsam derdi yüzündenhayırlı olsun
Öyleymiş ablacanım şimdi farkettim ellerine sağlıkTeşekkür ederiz canım .Konumuz geleneksel her yıl açıyorum:)
Ramazan ayı bölüm çok canlanıyor canım daha iftar menüsü yapacağım.Hergün sizin tariflerle menüler hazırlayacağım:)Öyleymiş ablacanım şimdi farkettim ellerine sağlıksende olmasan halimiz duman
Bende bendeRamazan ayı bölüm çok canlanıyor canım daha iftar menüsü yapacağım.Hergün sizin tariflerle menüler hazırlayacağım:)
Haaa bende anladım ki burdan gelen menüler fikir olacak onlarla yemek hazırlayacağım
Ayyy şahanesin ablişko vallahi sisteme bayıldım düzenli tertipli herşey düşünülmüş bi kaldı yapmak,onu da yaparız bi zahmet
Aynen ben size yardımcı oluyorum gerisi size kalmış:)Ayyy şahanesin ablişko vallahi sisteme bayıldım düzenli tertipli herşey düşünülmüş bi kaldı yapmak,onu da yaparız bi zahmet