hemen bakıyorumAşağıdaki linkte artan pilavları değerlendirme yöntemlerini yazmışlar, bir bakın isterseniz :)
Bezelyeli deyince salata seçeneği bana makul geldi sanki :))
Artan Pirinç Pilavıyla Yapılan 5 Nefis Tarif - Tülayca Yemek
Artan pirinç pilavıyla yapılabilen 5 nefis tarif hazırladım. Artan pilavınızın yenmeyeceğini düşünüyorsanız eğer, onu nefis yemeklere dönüştürebilirsiniz. Hepimiz her zaman israftan kaçınmalıyız. Milyonlarca insanın açlık nedeniyle öldüğü dünyamız da, üretilen gıdaların üçte biri israf ediliyor...www.tulayca-yemek.com
Neyse artık henüz başındayız şimdiden tecrübe edinmen iyi oldu daha bunun açlıktan kıvranma günleri gelecek ozaman 3 bardak yapardın Allah muhafazaaslında bir bardak yaparım az fazla olsun kuzularım ikinci günü yer dedim ama aşırı çok yani.böyle hata yapmam kolay kolay ama
şimdi ben zaten iki kaşık kadar yiyorum pilavı.bidahakine eşime bırakacağım pilav işini.Neyse artık henüz başındayız şimdiden tecrübe edinmen iyi oldu daha bunun açlıktan kıvranma günleri gelecek ozaman 3 bardak yapardın Allah muhafaza
Dün iftara yakın pilav yapmaktan vazgeçtim.İyi ki vazgeçmişim hayatta yenmezmiş.Bunu sizinle daha net anlamış oldum:)
Yapsam bile 1-2 çay bardağı falan yaparım ancak o yenir:)
ellerine sağlıkBen de erkenden menümü yazayım ki belki ne pişirsem diye düşünenlere fikir olur
İftar menüm:
Mercimek çorbası
Etli yaprak sarma
Pirinç pilavı( dünden)
Yeşil salata
Yoğurt
Kadayıf dolması
Eklenen olmazsa şimdilik bukadar, bu arada sarmayla pilav ne alaka diyen olursa benim gibi,Erzurum da böyle yeniyor
Son pilav bükücü lerBiz bu dünkü pilavlarla ramazanın yarısında ancak taze pilav yemiş olacağız diğer yarısı hep dünkü olacak belli oldu
Bende pilav var vereyimİftara dünden döğme çorbası var.Kasıtlı fazla yaptım çocuklar bugün öğlende yer kalanı akşam biz yeriz diye:)
Etli taze fasulye
Pilav yapmayayım değil mi
Revani
Hayırlı iftarlar
Yok biz pilav almayalım:)Çorba bile yetiyor:)Bende pilav var vereyim
Kalan pirinc pilavini,bugun yogurt corbasi yapabilirsin.2 tane de sarimsak dov kat icine cok lezzetli olur
Iste yogurtlu olunca corba ben yiyemiyorum. Kucuklugumden beri yogurt yememArtan pilav çok güzel yayla çorbası oluyor canım. Seviyormuşsunuz da çorbayı ohhh güzel güzel için.
İftarı bekliyorum