Bunu bilmiyordum bak abla iki sene evvel çok yapıyordum eşim firindakija benzemiyor ama gidiyor diyordu bu sene yine denemeli :))Olabilir canım deneyebilirsin.Pisirme önemli yüksek ısıda ve ısınmış fırında olmalı:)
Fırını dün en yüksek ısıda ısıttım. Isındıktan sonra fırına koydum 7 dk da pisti.Dikkat et yanmasın ben dün yakiyordumBunu bilmiyordum bak abla iki sene evvel çok yapıyordum eşim firindakija benzemiyor ama gidiyor diyordu bu sene yine denemeli :))
Gördüm ilk gün tekrar bakmayı unuttum
Benim fırın çok geç pişiriyor önceki firinim öyle değildi hadi hamirisi ağır oisse sorun olmuyor da geçen kayniuarik pisiriken bayağı bekledim ://Fırını dün en yüksek ısıda ısıttım. Isındıktan sonra fırına koydum 7 dk da pisti.Dikkat et yanmasın ben dün yakiyordum
Senin menülere benzemiyor ama cagirayimmi senin takımıGördüm ilk gün tekrar bakmayı unuttum
Yok kız aman cagırma ramazan ramazan canları cekmesin simdiSenin menülere benzemiyor ama cagirayimmi senin takımı
Tamam kaptanYok kız aman cagırma ramazan ramazan canları cekmesin simdi
Evet canım ramazanda öyle yapacakmısız bende bilmiyordum da diğer kaptanlardan öğrendim :)Zipzip- bişey soracağım ramazan da iftar öncesi tartı geçerli değil mi ?
Daha önce gezdim ya topikleri orda duymuştum eşim sahurom öncesi diyor bende ona bu şekilde soyledim :))Evet canım ramazanda öyle yapacakmısız bende bilmiyordum da diğer kaptanlardan öğrendim :)
Sahur öncesi olmaz ki iftarda o kadar yemek yeniyor :)))Daha önce gezdim ya topikleri orda duymuştum eşim sahurom öncesi diyor bende ona bu şekilde soyledim :))
Evet bende öyle söyledim o da Ramazan'da veriyorum diye seviniyor sahur da tartilmqui hatirlasa eminim daha zayıftırSahur öncesi olmaz ki iftarda o kadar yemek yeniyor :)))
Ağır pişmesi daha iyi canımBenim fırın çok geç pişiriyor önceki firinim öyle değildi hadi hamirisi ağır oisse sorun olmuyor da geçen kayniuarik pisiriken bayağı bekledim ://
Insallah esin de sigarayi birakir de kurtulursunuz canim bu durumdan.Gozlerinden ofke fiskiriyo resmen iyi bile desen orucu acip sigara icene kadr kotu geliyo . Eskiden isten gec geliyordu tek iftar yapar uzulurdum ama keske yine tek yapsam dedirtiyo bana . Jendi kendine anlamis bi sekilde gelir eve bu aksam yaptigini. Herneyse cnm sahura doyurucu tariflerjnizi beklerim
Bu eslerin hepsi ayni cins galiba. Ben de dogumdan sonra kola icin yalvarirdim. Esim almiyordu. Emzirirken cocuga gaz yapacakmis. Ben kendimi de yirtsam ilk aylar cocukta gaz olacak desem de inandiramadim. Kaldi ki oglum daha cok mamayla besleniyordu cunku sutum zar zor 2 3 damla geliyordu.Yaa bende esime zor aldirdim azcık içmek şartıyla ama yemekle de nasıl iyi gidiyor ben oruç değilim ama canım soğuk soğuk istiyor aşırııı