Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Fırını dün en yüksek ısıda ısıttım. Isındıktan sonra fırına koydum 7 dk da pisti.Dikkat et yanmasın ben dün yakiyordum
Benim fırın çok geç pişiriyor önceki firinim öyle değildi hadi hamirisi ağır oisse sorun olmuyor da geçen kayniuarik pisiriken bayağı bekledim ://

Ben oruç tutmuyorum ancak nişanlım oruç tutuyor onu iftar yemeğine alıyorum. Bazen bu konudan yemek fikirleri de alıyorum, güzel oluyor benim için. Naçizane kendiminkileri de yazarım, belki yararlananlar olur. Misafir kabul ediyorsunuzdur dilerim.

Ben bugün

Tavuk suyuna domates çorbası
Beşamel soslu fırında ıspanak
Salata yapmıştım.

Yarın nişanlımı iftara çağırdım. Çorbam var hala. Yanına kadınbudu köfte ve patates püresi yapayım diyorum. Bir de tatlı yaparım belki. Bim'de hazır kavrulmuş kadayıf satıldığını gördüm, ondan alıp kuplarda muhallebili kadayıf yapabilirim. Ramazan'a özgü güzel bir şey olsun, dondurucudan parfe falan çıkartmayım. :)

Insallah esin de sigarayi birakir de kurtulursunuz canim bu durumdan.

Yaa bende esime zor aldirdim azcık içmek şartıyla ama yemekle de nasıl iyi gidiyor ben oruç değilim ama canım soğuk soğuk istiyor aşırııı
Bu eslerin hepsi ayni cins galiba. Ben de dogumdan sonra kola icin yalvarirdim. Esim almiyordu. Emzirirken cocuga gaz yapacakmis. Ben kendimi de yirtsam ilk aylar cocukta gaz olacak desem de inandiramadim. Kaldi ki oglum daha cok mamayla besleniyordu cunku sutum zar zor 2 3 damla geliyordu.
Sonra baktim o almiyor. E ben cocukla disari cikamiyorum. Ben de yemeksepetinden yaninda litrelik kola olan menulerden siparis etmeye basladim

Nevreste merhaba.
karnıyarığı yağlayarak fırına atıyorum demiştin. kızartma gibi lezzetli oluyor mu? Bir de yağı bolca mı sürüyorsun yoksa fırçayla sadece üstünden bir kere geçerek mi. çıkıştıktan sonra peçeteyle bir daha yağını almaya gerek kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…