Oo süper.en sevdiklerim. Annemin makarnasıda süperKızlar annemdeyim menüde
Yeşil fasulye
Domates soslu makarna
Salata
lokma tatlısı var
En sevdiklerim.annenin makarna sıfatıyla süper olurKızlar annemdeyim menüde
Yeşil fasulye
Domates soslu makarna
Salata
lokma tatlısı var
Bizim buralarda düşmüştür kilosu eşimin memleketinde yapılıyorAy bide paraya kıycam kiraz alcam cıkısta:)
30 tl mis kılosu,azcık alayım
Ay ne guzelBizim buralarda düşmüştür kilosu eşimin memleketinde yapılıyorfestivali çok şahane oluyor dalından yemek başka bir zevk
Ya soyle ki ramazan gunu boyle demek istemiyorum ama ramazani bana buruk yasatiyor normalde sigara kullaniyo ramazanda asabiyeti.artiyo ve okadar tatli dille soyledim guzel gecirelim dedigim halde asabi davraniyo 5 dk sonra pisman yada haberi yok naptigindan. Bide dun gece kizim hic uyutmadi o haldeydim sonra.gitmis kiza uyu anneni uzme diye tembihliyodu . Uzuluyorum konusarak anlasicaz baska beyin okuyamiyoruz yani biz de insaniz.Bu erkekler de sapitti son zamanlarda vallahi. Vahiy gelmeyecekya bize ne giyecegi konusunda. Sorunca da kafana gore takıl derler.
Iste benimki yemek yiyor susuyir mudur bilemiycem ki. Aklima da vir sey gelmedi.
cok haklısın. madem doymadıgını söylüyir. gerisini neden söylemiyorBenim esimin de isi agir iftarda sknti yok notmalde de yemek dert eden biri degil secmez fakat gece sahurda kahvalti yumrta corba hazirliyordum bisey dememisti bu gece ben bunlarla doymuyorum filan dedi biraz da kirici o soylemeden ben dusunup doyacagi seyler hazirlamaliymisim. Doymadigini soyleyip bu gece yemek yada ne istiyorsan onu soyleseydjn hazirlardim dedim sonucta iftara hazirliyorum yani gece mide sorunu ve susatir olayindan peynirli kiymali seyler istemez bunu biliyorum kac yildir evliyiz yani. Ben soyleyince ne kiymeti kaliyor sen dusunmen gerekir dedi ramazan diye sustum bisey demedim cok kirildim. Ben muneccimmiydim ki acaba doymadigini soyleyip yemej yiyeyim yada sunu yaparmusin diyemez miydi. Neyse dert topigi gbi oldu ne onerirsiniz gece icin susatmayacak agir iste calisan doymayan kisiye
asıl marifet hem sigarayı içmeyip sabır göstermek.Ya soyle ki ramazan gunu boyle demek istemiyorum ama ramazani bana buruk yasatiyor normalde sigara kullaniyo ramazanda asabiyeti.artiyo ve okadar tatli dille soyledim guzel gecirelim dedigim halde asabi davraniyo 5 dk sonra pisman yada haberi yok naptigindan. Bide dun gece kizim hic uyutmadi o haldeydim sonra.gitmis kiza uyu anneni uzme diye tembihliyodu . Uzuluyorum konusarak anlasicaz baska beyin okuyamiyoruz yani biz de insaniz.
of . ispanak cok severim. işten 4 de çıktım. yıkamıştım. eve gelince oişirdimEki Görüntüle 2266527 ispanagin bu sert kısımlarını börek yaparken kullanmıyorum eğer sizde ayiriyorsaniz bunları güzelce haslayip içine biraz tuz ,limon ve sarımsakla deneyin müthiş oluyor
Hayir canim doymadigini sahur olmus oturmus ben bunlarla doymuyorum diyor yemej var isitayim dedim yok doymadigini bunlarla soyleseydin yemek hazirla yahut sunu hazirla bana kahvaltilik corba yetmiyor deseydin dedigimde de sen dusuncektin ben soyleynce ne anlami kaliyor dedi . Doymadigini bana aksam yatmadan yada sahur sofrasi kurmadan soylemis degil yanicok haklısın. madem doymadıgını söylüyir. gerisini neden söylemiyor
araştır bul olayı. gizemli olmak ister işte erkekler. sonra işler değişir. kadının fendi. erkeği yendi.
Tabikide oyle sevabi kalirmi ki boyle kalp kirarak bu sade bir ornek guzellikle kac defa konustum ramazan oncesi cunku biliyorum her ramazan benzer seyler. Oysa ailemin evindeyken ne kadar huzurla neseyle gecerdi ramazan. Oruc sahur vs beni zorlamiyor hox severek yapiyorum ama tek esimin bu huyu yuzunden korkuyorum ramazan gelnce.asıl marifet hem sigarayı içmeyip sabır göstermek.
aynı şeyelrden hepimiz geçtik.
Evet annemin makarnası süperrrOo süper.en sevdiklerim. Annemin makarnasıda süper
En sevdiklerim.annenin makarna sıfatıyla süper olur
şöyle bir şey var ki önceden söyleme . huzurlu geçsın diye falan.Tabikide oyle sevabi kalirmi ki boyle kalp kirarak bu sade bir ornek guzellikle kac defa konustum ramazan oncesi cunku biliyorum her ramazan benzer seyler. Oysa ailemin evindeyken ne kadar huzurla neseyle gecerdi ramazan. Oruc sahur vs beni zorlamiyor hox severek yapiyorum ama tek esimin bu huyu yuzunden korkuyorum ramazan gelnce.
Soylesemde soylemesemde boyle zaten malesef.peki biz de yasadik demissin bi zam an sonra cekilmez olunca naptin. Aslinda gercekten onemsememek takilmamak lazim ama ben yapamiyorum her soz beynime.cakili kalir. Tek icimin rahat ettigi yer eminim o da uzuluyor sonra yaptigini anliyor buna da sukur diyip napalim.şöyle bir şey var ki önceden söyleme . huzurlu geçsın diye falan.
eşeğin aklına karpuz kabuğu misal.
yapmayacaksa yapası gelir.
bunu gözünde büyütme ve dillendirme.
yeni evliyken yaşadık hepsini.
bi zaman sonra çekemiyorsun. ne zamana kadar dayanır ki insan. insanız hepimiz. ne gerek var demi.
önemsedikçe huyu azar. erkeklerin geneli öyle.
eşim asker gibi hep ister . yap ! et! git ! gel!Soylesemde soylemesemde boyle zaten malesef.peki biz de yasadik demissin bi zam an sonra cekilmez olunca naptin. Aslinda gercekten onemsememek takilmamak lazim ama ben yapamiyorum her soz beynime.cakili kalir. Tek icimin rahat ettigi yer eminim o da uzuluyor sonra yaptigini anliyor buna da sukur diyip napalim.
Ya soyle ki ramazan gunu boyle demek istemiyorum ama ramazani bana buruk yasatiyor normalde sigara kullaniyo ramazanda asabiyeti.artiyo ve okadar tatli dille soyledim guzel gecirelim dedigim halde asabi davraniyo 5 dk sonra pisman yada haberi yok naptigindan. Bide dun gece kizim hic uyutmadi o haldeydim sonra.gitmis kiza uyu anneni uzme diye tembihliyodu . Uzuluyorum konusarak anlasicaz baska beyin okuyamiyoruz yani biz de insaniz.
Kendileri bilirlerAslında bıraksalar deneye deneye öğreniyoruz Doğuştan fırıncı olacak halimiz yok:)
Ay Allahım eşiniz İzmirli mi? Bizden geçtide bekarlara sizin ki gibi eş nasip etsin Allahbu arada ben artık size abla demek istiyorum ablaaa abla ablacığım