Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Slm kızlar
İftara
Barbunya
Domatesli makarna
ayran
sahura
elma dilim patates + difrizde rulo böreklerm var
ikisini bir atarm az az fırına,
Yumurta haslarım yeter,
Hayırlı iftarlar simdiden.
Not:hic daha tatlı almadık,yapmadık
ben yiyormuşum ramazanda tatlıları demek:)Koci hic aramıyor

Bu erkekler de sapitti son zamanlarda vallahi. Vahiy gelmeyecekya bize ne giyecegi konusunda. Sorunca da kafana gore takıl derler.
Iste benimki yemek yiyor susuyir mudur bilemiycem ki. Aklima da vir sey gelmedi.
Ya soyle ki ramazan gunu boyle demek istemiyorum ama ramazani bana buruk yasatiyor normalde sigara kullaniyo ramazanda asabiyeti.artiyo ve okadar tatli dille soyledim guzel gecirelim dedigim halde asabi davraniyo 5 dk sonra pisman yada haberi yok naptigindan. Bide dun gece kizim hic uyutmadi o haldeydim sonra.gitmis kiza uyu anneni uzme diye tembihliyodu . Uzuluyorum konusarak anlasicaz baska beyin okuyamiyoruz yani biz de insaniz.

cok haklısın. madem doymadıgını söylüyir. gerisini neden söylemiyor
araştır bul olayı. gizemli olmak ister işte erkekler. sonra işler değişir. kadının fendi. erkeği yendi.

asıl marifet hem sigarayı içmeyip sabır göstermek.
aynı şeyelrden hepimiz geçtik.

Eki Görüntüle 2266527 ispanagin bu sert kısımlarını börek yaparken kullanmıyorum eğer sizde ayiriyorsaniz bunları güzelce haslayip içine biraz tuz ,limon ve sarımsakla deneyin müthiş oluyor
of . ispanak cok severim. işten 4 de çıktım. yıkamıştım. eve gelince oişirdim
tavuk dogradım kavuracağım. pilav yapacağım.
bir de 1 oarça tavuk haşladım. suyuna corba yaparim. ama corba yarin için olabilir. çünkü yenmiyir ziyan olmasın.

cok haklısın. madem doymadıgını söylüyir. gerisini neden söylemiyor
araştır bul olayı. gizemli olmak ister işte erkekler. sonra işler değişir. kadının fendi. erkeği yendi.
Hayir canim doymadigini sahur olmus oturmus ben bunlarla doymuyorum diyor yemej var isitayim dedim yok doymadigini bunlarla soyleseydin yemek hazirla yahut sunu hazirla bana kahvaltilik corba yetmiyor deseydin dedigimde de sen dusuncektin ben soyleynce ne anlami kaliyor dedi . Doymadigini bana aksam yatmadan yada sahur sofrasi kurmadan soylemis degil yani

asıl marifet hem sigarayı içmeyip sabır göstermek.
aynı şeyelrden hepimiz geçtik.
Tabikide oyle sevabi kalirmi ki boyle kalp kirarak bu sade bir ornek guzellikle kac defa konustum ramazan oncesi cunku biliyorum her ramazan benzer seyler. Oysa ailemin evindeyken ne kadar huzurla neseyle gecerdi ramazan. Oruc sahur vs beni zorlamiyor hox severek yapiyorum ama tek esimin bu huyu yuzunden korkuyorum ramazan gelnce.

şöyle bir şey var ki önceden söyleme . huzurlu geçsın diye falan.
eşeğin aklına karpuz kabuğu misal.
yapmayacaksa yapası gelir.
bunu gözünde büyütme ve dillendirme.
yeni evliyken yaşadık hepsini.
bi zaman sonra çekemiyorsun. ne zamana kadar dayanır ki insan. insanız hepimiz. ne gerek var demi.
önemsedikçe huyu azar. erkeklerin geneli öyle.

Soylesemde soylemesemde boyle zaten malesef.peki biz de yasadik demissin bi zam an sonra cekilmez olunca naptin. Aslinda gercekten onemsememek takilmamak lazim ama ben yapamiyorum her soz beynime.cakili kalir. Tek icimin rahat ettigi yer eminim o da uzuluyor sonra yaptigini anliyor buna da sukur diyip napalim.

eşim asker gibi hep ister . yap ! et! git ! gel!
gibi.
öyle huyu.
16 yıllık evliyiz. 20 yıl önce sevgiliydik. ama huyu hep aynı.
dönem dönem değişiyor. iyidir .ama ben hep aktif olarak laf sokmam lazım.
mutfağa giderken şu bardağı da götürseydin. boş gitme vs der. düzenli biri tabi.
ben de totonu kaldır sen götür ' diyorum. her dediğini taktığım dönemler de oldu.
ama kendim yoruldum. boşuna takma.
çok biliyorsa kendi yapsın
hatta bi üstünü söyle. bi gün de sahuru senden bekliyorum diye...

kafana takma

çok takmıyorum
daha güzelini sen yap diyorum .

Cok haklisin canim. Sigara kullaniyorsa ondan kaynaklaniyor demek ki. Benim deesim birakmadan once asiri sinirli okuyordu oructa. 2013te birakti da rahat bir nefes aldik.

ben de eşime bıraktırma aşaması dayım.
yillar once sigara birakma merkezinden randevu aldim. zorla yolladim.7 ay sonra yine basladi.
üstünden 5 yıl geçti.
gecen yıl randevu aldım. gitti sistem arizaliydi.
sonra yine aldim randevu. gidemedi.
bu yil aldim yine randevu.
gitti sükür. doktor ikotin bandi versi.
20 gun galan oldu . bant öncesi 15 gün sigarayı yarım pakete düşürdü yalnız. olacak insallah. bu kez bırakır diye umuyorum

Iftar menum

Mercimek corba
Cokertme kebabi (etim bitmis onun yerine kiymali sos yapcam)
Havuc tarator
Waffle (belki bende 1 catal tadina bakarim)

Kendileri bilirlerAslında bıraksalar deneye deneye öğreniyoruzDoğuştan fırıncı olacak halimiz yok:)

Dinlemedim onu bugunde yaptim. Bu sefer civik bir hamur oldu guzel kabardi insallah tadida guzeldir.

Ay Allahım eşiniz İzmirli mi? Bizden geçtide bekarlara sizin ki gibi eş nasip etsin Allah bu arada ben artık size abla demek istiyorum ablaaa abla ablacığım

Benim hic ablam olmadi ablaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…