selam şekerim .Nevreste merhaba.
karnıyarığı yağlayarak fırına atıyorum demiştin. kızartma gibi lezzetli oluyor mu? Bir de yağı bolca mı sürüyorsun yoksa fırçayla sadece üstünden bir kere geçerek mi. çıkıştıktan sonra peçeteyle bir daha yağını almaya gerek kalıyor mu?
Bolca sürüyorum canım. Yok silecek kadar bol olmuyor.O yüzden silmiyorum.Nevreste merhaba.
karnıyarığı yağlayarak fırına atıyorum demiştin. kızartma gibi lezzetli oluyor mu? Bir de yağı bolca mı sürüyorsun yoksa fırçayla sadece üstünden bir kere geçerek mi. çıkıştıktan sonra peçeteyle bir daha yağını almaya gerek kalıyor mu?
Yani benim boldan kastım öyle her yeri yaglansın üstünde belli olsun.selam şekerim .
arkadaşlarım hep öyle yapıyor . ve aynı lezzet diyor . ben geçen seneden beri biliyorum ama yapmadım . üşendim .
çok kişiden de duydum . harika oluyormuş .
yap sen de.
bolca değil de fırça ile sürmek yeterliymiş . ben de çok araştırdım da
bende bu şekilde yapıyorum.yazın bolca yapıp atmıştım dolaba.fırçayla sürüyorsunselam şekerim .
arkadaşlarım hep öyle yapıyor . ve aynı lezzet diyor . ben geçen seneden beri biliyorum ama yapmadım . üşendim .
çok kişiden de duydum . harika oluyormuş .
yap sen de.
bolca değil de fırça ile sürmek yeterliymiş . ben de çok araştırdım da
Güzel görünüyor eline sağlık canım ❤Eki Görüntüle 2266987Nevreste kızarana kadar tahta gibi oluyor dunde böyle oldu son derecede pişirdim
Hatta kızarsij diye bugün üzerine pekmez yumurta sarısı ve yoğurt karıştırdım
Eki Görüntüle 2266990balbocuuu ince oldu ama içi böyle
Sağol canım benimGüzel görünüyor eline sağlık canım ❤
Eki Görüntüle 2266987Nevreste kızarana kadar tahta gibi oluyor dunde böyle oldu son derecede pişirdim
Tam pide gibi olmuş ellerine sağlık canımmEki Görüntüle 2266987Nevreste kızarana kadar tahta gibi oluyor dunde böyle oldu son derecede pişirdim
Düşünmesi bile güzelMerhaba kızlaar
İftara yeşil fasulye yapacaktım günlerdir çok sık yaptınız sonunda ben de karar vermiştimamaaa kv aradı karnıyarık ve tepsi kadayıf yapmış yani oraya davetliyiz ben de pilav yapıp götürcem, çorba da muhtemelen aş otlu yoğurt çorbası olur ,yoğurtlu mezeler de olur büyük ihtimal, gidince görcem
Yarısını yedi bile çocuklar okuldan gelinceAyyy ayyy herkes pide yapıyor ne güzel!
Ellerine sağlık arkadaşım,muhteşem olmuştur eminim.