Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Canım afiyet olsun,,, tavuğu haşlamadan baharatlarını katıp tavada da pişirebilirsin aynı mangal da gibi oluyor
Canim bol yagda mı kızartıyosun acaba. Bende but almıştım mangallık gibi açtım k. Biber kekik sarımsakladım :) kanatı yapıyodum ama but ilk defa yapicam olur dimi böyle

Canim bol yagda mı kızartıyosun acaba. Bende but almıştım mangallık gibi açtım k. Biber kekik sarımsakladım :) kanatı yapıyodum ama but ilk defa yapicam olur dimi böyle
Yok canım yağ çok az katıyorum,,, önce ocağın altını kısıyorum kendi suyuyla pişiyor ocağı kapatmadan önce 5 dk yüksek ateşte kızartıyorum çok güzel oluyor

İnsaallah istediğiniz gibi olmuştur: )

Cok haklisin canim. Sigara kullaniyorsa ondan kaynaklaniyor demek ki. Benim deesim birakmadan once asiri sinirli okuyordu oructa. 2013te birakti da rahat bir nefes aldik.
Gozlerinden ofke fiskiriyo resmen iyi bile desen orucu acip sigara icene kadr kotu geliyo . Eskiden isten gec geliyordu tek iftar yapar uzulurdum ama keske yine tek yapsam dedirtiyo bana . Jendi kendine anlamis bi sekilde gelir eve bu aksam yaptigini. Herneyse cnm sahura doyurucu tariflerjnizi beklerim

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için aslında emekli olmadım, eyt lilerdenim ben 12 yıl daha beklemem gerek emeklilik için ancak şu var ki çok çok yoruldum, ithalatçı bir firmada satış sonrası hizmet sorumlusu olarak çalışıyordum, aynı şirkette 17 yıl ve her gün bağırıp çağırıp sızlanan kurumsal müşteriler. Geçen yıl başıma bela olan ileri derecede alerjik niritimde beni epey zorladı ssh epey tozlu ve kimyasal içeren bir yer, son zamanlarda hayli zorlandım. Eşim çok destek oldu bırakmam için ama kolay olmadı bir yıl sürdü bu kararı vermem. Yine de ayrılık zor oldu, iş yerim ve arkadaşlarım ailem gibiydi. Şu an 3. Haftadayım, çok tuhaf hissediyorum , evde güzel bir kitaplığım ve küçük bir dikiş atölyem var ama işe gitmek başka bir şey. Yılların alışkanlığı ile çok erken uyanıyorum ve gün bitmiyor gibi. Biraz dinleneyim sonra ufak tefek diktiklerimi satıp uğraşa çevirmek istiyorum, hiç çalışmadan yaşayamam gibi geliyor. Ama her şeyi istediğin gibi planlamakta büyük keyif. Allahım sanada nasip etsin güzel günler inş

Onu denemeden bilemezsin canım herkes farklı tat arıyor:)
Benimkiler beğendi
benim eşim de yer ekmek niyetine ana çocuk lar aynı tadı arıyor bizim burda mayayin fırından alıyor bazıları öyle mi dennesem birde
Yaa bende esime zor aldirdim azcık içmek şartıyla ama yemekle de nasıl iyi gidiyor ben oruç değilim ama canım soğuk soğuk istiyor aşırııı
Aynen yaaa çok güzel gidiyor hele ki köfte patates ve tavukla ağzım sulandı yazarken

Olabilir canım deneyebilirsin.Pisirme önemli yüksek ısıda ve ısınmış fırında olmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…