- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Kızlar menümüze ek ıspanaklı börek de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar menümüze ek ıspanaklı börek de var
Sizde afiyet olsun canımEki Görüntüle 2266554 bende şimdi attım fırına kuru yufkadan hepimize afiyet olsun
Canim bol yagda mı kızartıyosun acaba. Bende but almıştım mangallık gibi açtım k. Biber kekik sarımsakladım :) kanatı yapıyodum ama but ilk defa yapicam olur dimi böyleCanım afiyet olsun,,, tavuğu haşlamadan baharatlarını katıp tavada da pişirebilirsin aynı mangal da gibi oluyor
Yok canım yağ çok az katıyorum,,, önce ocağın altını kısıyorum kendi suyuyla pişiyor ocağı kapatmadan önce 5 dk yüksek ateşte kızartıyorum çok güzel oluyorCanim bol yagda mı kızartıyosun acaba. Bende but almıştım mangallık gibi açtım k. Biber kekik sarımsakladım :) kanatı yapıyodum ama but ilk defa yapicam olur dimi böyle
Yaaaaa doğumuna da çok az kalmış canım hayırlı doğumlarBizim menüde
biber dolması
Tavuk but(kızartıcam galiba)
Salata
Kola
Dün çok geçtim aklımdan kola içmek sırf bunun için piknige gitmek istiyorum başka türlü girmiyor bizim eveBizim menüde
biber dolması
Tavuk but(kızartıcam galiba)
Salata
Kola
İnsaallah istediğiniz gibi olmuştur: )Iftar menum
Mercimek corba
Cokertme kebabi (etim bitmis onun yerine kiymali sos yapcam)
Havuc tarator
Waffle (belki bende 1 catal tadina bakarim)
Dinlemedim onu bugunde yaptim. Bu sefer civik bir hamur oldu guzel kabardi insallah tadida guzeldir.
Benim hic ablam olmadi ablaa
Bende yapayım bari ev ahalisi istiyor birberi fırından aldığınız in tadını nasıl tuttrabilrim abla yaa evde yapıldığı mi anladı mı yemiyor benimkilerİnsaallah istediğiniz gibi olmuştur: )
Onu denemeden bilemezsin canım herkes farklı tat arıyor:)Bende yapayım bari ev ahalisi istiyor birberi fırından aldığınız in tadını nasıl tuttrabilrim abla yaa evde yapıldığı mi anladı mı yemiyor benimkiler
Tamam bende öyle yapayim canım çok sağol ❤❤Yok canım yağ çok az katıyorum,,, önce ocağın altını kısıyorum kendi suyuyla pişiyor ocağı kapatmadan önce 5 dk yüksek ateşte kızartıyorum çok güzel oluyor
Ayy çok teşekkür ederim canımmYaaaaa doğumuna da çok az kalmış canım hayırlı doğumlar
Gozlerinden ofke fiskiriyo resmen iyi bile desen orucu acip sigara icene kadr kotu geliyo . Eskiden isten gec geliyordu tek iftar yapar uzulurdum ama keske yine tek yapsam dedirtiyo bana . Jendi kendine anlamis bi sekilde gelir eve bu aksam yaptigini. Herneyse cnm sahura doyurucu tariflerjnizi beklerimCok haklisin canim. Sigara kullaniyorsa ondan kaynaklaniyor demek ki. Benim deesim birakmadan once asiri sinirli okuyordu oructa. 2013te birakti da rahat bir nefes aldik.
Şu mesajına kaç gündür cevap yazacam hep ihmal ettim.
Çok şükür alnının akıyla emekliliği haketmişsin,şimdi dinlenme ve keyif yapma zamanı. Ne mutlu arkadaşım sana!
Darısı başımıza inşallah.
Çalışmayı o kadar çok seven ben bu sene ciddi ciddi yorulduğumu hissediyorum.
Hem iş hayatı hem aile hem aile büyükleri derken kendime hiç yetememeye,yarım kaldığımı hissediyorum. Kaç yere bölünüp gene yetemiyorum.
Allahım bana ve kocama da hayırlısıyla emeklilik nasip etsin inşallah sadece kendimiz için bir şeyler yapmak istiyorum.
Yaa bende esime zor aldirdim azcık içmek şartıyla ama yemekle de nasıl iyi gidiyor ben oruç değilim ama canım soğuk soğuk istiyor aşırıııDün çok geçtim aklımdan kola içmek sırf bunun için piknige gitmek istiyorum başka türlü girmiyor bizim eve
benim eşim de yer ekmek niyetine ana çocuk lar aynı tadı arıyor bizim burda mayayin fırından alıyor bazıları öyle mi dennesem birdeOnu denemeden bilemezsin canım herkes farklı tat arıyor:)
Benimkiler beğendi
Aynen yaaa çok güzel gidiyor hele ki köfte patates ve tavukla ağzım sulandı yazarkenYaa bende esime zor aldirdim azcık içmek şartıyla ama yemekle de nasıl iyi gidiyor ben oruç değilim ama canım soğuk soğuk istiyor aşırııı
Olabilir canım deneyebilirsin.Pisirme önemli yüksek ısıda ve ısınmış fırında olmalı:)benim eşim de yer ekmek niyetine ana çocuk lar aynı tadı arıyor bizim burda mayayin fırından alıyor bazıları öyle mi dennesem birde
Aynen yaaa çok güzel gidiyor hele ki köfte patates ve tavukla ağzım sulandı yazarken