- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Yaşça büyük diye dedimdiabla derken
Amin canım. Allahım razı olsun inşallah.Çalışıyor musun abla Allah kolaylık versin
Mevsim meyvesi alırım canım onun dışında almam:)Salatalık sezonu yeni yeni açılıyor bizde henüz domatese geçmedikBizim evde meyveye göre ne varsa bir kilosunu yiyor çocuklar dün bir kilo salatalık bitti
Geçen hafta bir günde bir kilo elma yediler
Sühan zararda ben 4 liraya aldımBenim buzluktan köy fasulyesi arkadaş köyden toplayıp getirmişti:)
Bende dün pazardakileri düşündüm biz eve gelip en serin odaya attık kendimizi onlar ne yapsin dedimAmin canım. Allahım razı olsun inşallah.
Çalışıyorum.
Allahım herkese yardım etsin çalışan çalışmayan.
Belki de ben şımarıklık yapıyorumdur kimbilir.
Şükür içerde,sıcacık yerdeyiz. Dışarıda olanlar ne yapsın!
evet eşimde 8 e almış.az al dedim.minikler zaten çok yemiyor.yarım kilo kadar var o bile çok şuan gözüme dünkü pilav vakasından sonraBen 8 liraya aldım ama benimki 4 liraya geldi yarın kilo aldım matematik fenaaa
Maşallah ne güzel bende alacağım yeniden dondurucuMevsim meyvesi alırım canım onun dışında almam:)Salatalık sezonu yeni yeni açılıyor bizde henüz domatese geçmedikDolaptan yiyorum hala:)
kaç çocuk vardı sendeBizim evde meyveye göre ne varsa bir kilosunu yiyor çocuklar dün bir kilo salatalık bitti
Geçen hafta bir günde bir kilo elma yediler
benim bitti buzluktaki.iki poşet patlıcanım var.birini karnı yarık yaparım haftasonuBenim buzluktan köy fasulyesi arkadaş köyden toplayıp getirmişti:)
3kaç çocuk vardı sende
kaç yaşında merak ettimYaşça büyük diye dedimdi
Dondurucum yok ama dolabım bayağı büyük:)Maşallah ne güzel bende alacağım yeniden dondurucualdığım i anca hallettik ya
allah bağışlasın3
10 yaş 7 yaş 2 yaş (kız )
Küçükler çok meyve yiyor büyük oğlan pek yemez
benim çekmeceli var.anca dolduruyoruzMaşallah ne güzel bende alacağım yeniden dondurucualdığım i anca hallettik ya
Ben fasulye ve patlıcan Ramazan'a ayırdım:)Bu ayı çıkartırım:)benim bitti buzluktaki.iki poşet patlıcanım var.birini karnı yarık yaparım haftasonu
çekmeceleri karıştırayım bakayım dipte kalan bişeyler bulurum belkiBen Fasulye ve patlıcan Ramazan'a ayırdım:)Bu ayı çıkartırım:)
BELKİ AĞIR OLUR AMA KAYSERİ YAĞLAMASI NE GÜZEL OLUR O İÇLEEEHira tatlısı yaptim. Ana yemek araniyor
Bebeğimi uyuttum menu belirliyorum
*dunki icli kofteden ic kaldi onunla bir yemek yapcam
Aynen bulabilirsin.çekmeceleri karıştırayım bakayım dipte kalan bişeyler bulurum belki
Aynen benimde ilk aklıma o geldi:)BELKİ AĞIR OLUR AMA KAYSERİ YAĞLAMASI NE GÜZEL OLUR O İÇLEEE
nasıl güzel enerjin var ve o enerjini bizede veriyorsunBir yağmur var burada sormayın.
Allahım dışarıda nefes alan her canlıya yardım etsin inşallah.
Hem soğuk hem sağanak hatta arada dolu var.
Bu sabah sahura kalkabildik çok şükür.
Menümüze gelince;
Beyaz peynirli,kaşar peynirli omletli tost. Bunu çok çok çok severim,kilo almayalım diye çok nadiren yeriz,ilk sahur şerefine yendi.
Çilekli portakallı limonata. Kocam yaptı, o kadar muhteşem oldu ki doyamadım 1,5 büyük su bardağı içtim.
3 ceviz
3 badem
3 fındık
1 hurma.
Hani haddim değil de duydum ki sahurda hurma yemek çok şifalı ve bereketliymiş,isterseniz sizler de deneyin derim.
İftar menümüze gelince;
Tabii ki bol su,hurma,ceviz,fındık,badem.
Tarhana çorbası
Ali nazik köftesi. Ali nazik kebabının tarifine buradan baktık, amma ben köfte dışındaet sevmediğim için ali naziklerin üzerine köfte koymayı planladık. Bakalım nasıl olacak,çok heyecanlıyız. İzninizle buradan tarif sahibi @yasminsay teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Dayanamayıp yeniden limonata içebilirim.
Tatlı olarak da irmik helvası.
Gecenin ilerleyen saatlerinde meyve olarak muz,çilek,portakal,kabak çekirdeği,fıstık kombosu!
Hepimizin ellerine kollarına sağlık!
Allahım hepimizin oruçlarını,dualarını,ibadetlerini kabul etsin.
Yediğimiz,içtiğimiz şifalı olsun.
Evimiz,sohbetimiz bereketli olsun.
Allahım olmayanlara da versin inşallah!