• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese hayirli ramazanlar kizlar. Ben henuz ramazan havasina giremedim en bastan fire verince. Nasip olursa carsamba ilk orucumu tutucam.

Esime ilk sahur:
Patates kizartmasi
Domates salatasi
Peynir
Yogurt
Cay

Ilk iftar menumuz:
Suzme mercimek corbasi
Etli patatesli taze fasulye
Sehriyeli pirinc pilavi
Domates salatasi
Yogurt
Supangle
Şükür kavuşturana! :KK68:
Hoşgeldin canım!
Dün gözlerim hep seni aradı! :KK74:

Oyyyyy oyyy!!! :KK60:
Ellerine sağlık arkadaşım!
Harika olmuş! :KK36:
Teşekkür ederim. :KK200:
Bugün yine yoğurdum bakalım:)Bu sefer tam buğday un ile normal un karışık olacak:)
Denemeler ay sonuna kadar devam edecek:-)

Teşekkür ederim. :KK200:
Bugün yine yoğurdum bakalım:)Bu sefer tam buğday un ile normal un karışık olacak:)
Denemeler ay sonuna kadar devam edecek:-)
Ayyy ne güzel. :KK31:
Bir haftasonu ben de denesem mi ki?
Akşamları zor olur uğraşmak,eve çok yorgun gidiyorum. :uykucu:

Ayyy ne güzel. :KK31:
Bir haftasonu ben de denesem mi ki?
Akşamları zor olur uğraşmak,eve çok yorgun gidiyorum. :uykucu:
Çalışıyor musun abla Allah kolaylık versin :KK45:

Taze fasulye daha hic almadim bu sene. Dün pazardan kabakla dolma biber aldim. Bu hafta sebze hakki onlarin olsun dedim :)
Benim buzluktan:)Kasım'dan beri mevsim dışı sebze hiç almadım.Bekliyorum belki ay sonu başlarız:)Geçen sadece eşim 2 kilo salatalık almış:-):-)

peki 7,5 lira olduğundan bahsetmiymiydim size.:KK59:
hopaaaa bu fasulyaaa 7,5 liraaa yandan halimem yandan :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ben 8 liraya aldım ama benimki 4 liraya geldi yarın kilo aldım matematik fenaaa :KK59:

Benim buzluktan:)Kasım'dan beri mevsim dışı sebze hiç almadım.Bekliyorum belki ay sonu başlarız:)Geçen sadece eşim 2 kilo salatalık almış:-):-)
Bizim evde meyveye göre ne varsa bir kilosunu yiyor çocuklar dün bir kilo salatalık bitti

Geçen hafta bir günde bir kilo elma yediler :KK45:

peki 7,5 lira olduğundan bahsetmiymiydim size.:KK59:
hopaaaa bu fasulyaaa 7,5 liraaa yandan halimem yandan :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Benim buzluktan köy fasulyesi arkadaş köyden toplayıp getirmişti:)

Back