Bugün çoğunluk taze fasulye yapıyoruz:)menümü yazayım izninizle
şehriyeli çorba
pilav(dünden)
taze fasulye
cacık
Şükür kavuşturana!Herkese hayirli ramazanlar kizlar. Ben henuz ramazan havasina giremedim en bastan fire verince. Nasip olursa carsamba ilk orucumu tutucam.
Esime ilk sahur:
Patates kizartmasi
Domates salatasi
Peynir
Yogurt
Cay
Ilk iftar menumuz:
Suzme mercimek corbasi
Etli patatesli taze fasulye
Sehriyeli pirinc pilavi
Domates salatasi
Yogurt
Supangle
Teşekkür ederim.Oyyyyy oyyy!!!
Ellerine sağlık arkadaşım!
Harika olmuş!
Ellerine sağlık arkadaşım.Ilk kez içli kofte yaptim.Dua ede ede .Cok guzel oldu kocam 8 tane yedi .Bayilacakti
Tazeyiz guzeliz fasulye yi de taze yerizBugün çoğunluk taze fasulye yapıyoruz:)
Aynen öyle şekerimTazeyiz guzeliz fasulye yi de taze yeriz
galibaBugün çoğunluk taze fasulye yapıyoruz:)
Çok mutevaziyiz bugünAynen öyle şekerim
Aynen her zaman olduğu gibiÇok mutevaziyiz bugün
Ayyy ne güzel.Teşekkür ederim.
Bugün yine yoğurdum bakalım:)Bu sefer tam buğday un ile normal un karışık olacak:)
Denemeler ay sonuna kadar devam edecek
Alıntıyı görünce bende içimden bunu söyledimAynen her zaman olduğu gibi
peki 7,5 lira olduğundan bahsetmiymiydim size.Tazeyiz guzeliz fasulye yi de taze yeriz
Çalışıyor musun abla Allah kolaylık versinAyyy ne güzel.
Bir haftasonu ben de denesem mi ki?
Akşamları zor olur uğraşmak,eve çok yorgun gidiyorum.
Benim buzluktan:)Kasım'dan beri mevsim dışı sebze hiç almadım.Bekliyorum belki ay sonu başlarız:)Geçen sadece eşim 2 kilo salatalık almışTaze fasulye daha hic almadim bu sene. Dün pazardan kabakla dolma biber aldim. Bu hafta sebze hakki onlarin olsun dedim :)
Ben 8 liraya aldım ama benimki 4 liraya geldi yarın kilo aldım matematik fenaaapeki 7,5 lira olduğundan bahsetmiymiydim size.
hopaaaa bu fasulyaaa 7,5 liraaa yandan halimem yandan
abla derkenÇalışıyor musun abla Allah kolaylık versin
Bizim evde meyveye göre ne varsa bir kilosunu yiyor çocuklar dün bir kilo salatalık bittiBenim buzluktan:)Kasım'dan beri mevsim dışı sebze hiç almadım.Bekliyorum belki ay sonu başlarız:)Geçen sadece eşim 2 kilo salatalık almış
Benim buzluktan köy fasulyesi arkadaş köyden toplayıp getirmişti:)peki 7,5 lira olduğundan bahsetmiymiydim size.
hopaaaa bu fasulyaaa 7,5 liraaa yandan halimem yandan