Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Ben de erkenden menümü yazayım ki belki ne pişirsem diye düşünenlere fikir olur :KK66:

İftar menüm:
Mercimek çorbası
Etli yaprak sarma
Pirinç pilavı( dünden :KK70: )
Yeşil salata
Yoğurt
Kadayıf dolması :kk77:
Eklenen olmazsa şimdilik bukadar, bu arada sarmayla pilav ne alaka diyen olursa benim gibi,Erzurum da böyle yeniyor :KK45:

şimdi o can alıcı soruyu sorayım ozaman. bu pilav nolacak.bide bezelyeli yaptım :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Aşağıdaki linkte artan pilavları değerlendirme yöntemlerini yazmışlar, bir bakın isterseniz :)
Bezelyeli deyince salata seçeneği bana makul geldi sanki :))

Aşağıdaki linkte artan pilavları değerlendirme yöntemlerini yazmışlar, bir bakın isterseniz :)
Bezelyeli deyince salata seçeneği bana makul geldi sanki :))

Salatalar ve kadınbudu köfte olabilir :KK66: fırınlama pek hoşuma gitmedi yeni pilava da ben katmam :KK70: Şükür eşim ertesi güne kalmış pilavı sıkıntı etmez o yüzden bizde pilav israf olmaz pek :KK66: teşekkürler 🤗

Ben de pilavi artanlardanim. Dun iftarda cok az yedi esim. Ben yemiyorum zaten. Birazini sahurda isittim yedi. Kalani da bugun bitirir diye umut ediyorum bakalim :KK70:

Sahurda aksamki yemekleri yedi esim. Kahvaltilikla doymuyormus.

IIftar menumuz:
Suzme mercimek corbasi (Dunden. Ozellikle cok yapiyorum her gun ugrasmamak icin. Ramazanda corbasiz olmuyor.)
Tavuk sote
Pirinc pilavi (Dunden :KK70: )
Cacik
Mozaik pasta

Ben de pilavi artanlardanim. Dun iftarda cok az yedi esim. Ben yemiyorum zaten. Birazini sahurda isittim yedi. Kalani da bugun bitirir diye umut ediyorum bakalim :KK70:

IIftar menumuz:
Suzme mercimek corbasi (Dunden. Ozellikle cok yapiyorum her gun ugrasmamak icin. Ramazanda corbasiz olmuyor.)
Tavuk sote
Cacik
Mozaik pasta
Kalan pirinc pilavini,bugun yogurt corbasi yapabilirsin.2 tane de sarimsak dov kat icine cok lezzetli olur👍

IIftar menumuz:
Tavuk sote
Cacik
Mozaik pasta
Artan pilav çok güzel yayla çorbası oluyor canım. Seviyormuşsunuz da çorbayı ohhh güzel güzel için.

Bu çok iyi :KK45:yapınca resim atarım inşallah :KK66:

Tabi ki bugüne yenecek :KK70: eğer iki kişiyseniz bir bardak yeterli oluyor,ben ertesi güne kalsın istersem iki yapıyorum yoksa bir fazlasıyla yetiyor :KK66:
aslında bir bardak yaparım az fazla olsun kuzularım ikinci günü yer dedim ama aşırı çok yani.böyle hata yapmam kolay kolay ama
Biz bu dünkü pilavlarla ramazanın yarısında ancak taze pilav yemiş olacağız diğer yarısı hep dünkü olacak belli oldu :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

X