Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz (2019)

Bi is arkadasim vardi sakin yanilir da su icersem beni gorurseniz bitirene kadar hatirlatmayin orucu derdi aklima o geldi :KK48:
:KK70:
Hasretle unutmayı bekledim yıllarca ama hiç unutmadım :KK70: nafile oruç tutmaya kalkışsam kesin ağzıma bişey atarım:KK53:
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem :rolleyes: yaşlanıyorum sanırım :eek:

:KK70:
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem :rolleyes: yaşlanıyorum sanırım :eek:
Bende bugun kizima corba yedirdim bitirmedi hepsini kalanini.yiyecektim kiii aklima geldi :KK48:

Parmak yalama, kalanı yeme. Misal salata yaparken agza iki salata atma normalde hep yaptiklarim :KK70: ramazanda hep diken uzerindeyim o sebeple. Bir keresinde unutup su ictim babam seslenince aklima geldi agzimdakini tükürdüm :KK70: yillar oncede kahvaltida kalan son peyniri ativermistim agzima :-)

zaten olması gereken oymuş yemek yerken bile görsen söylememek en güzeliymiş Allahın oruçluya ikramıymış o.unutmak eylemi
Evet unutup su icen arkadasa da.yazmistim zaten Rabbimin ikrami sana diye . Hatirlatilmamasi gerektiginj bilmiyordum ama o arkadas oyle derdi hep guldururdu bizi . Dinimiz oyle guzel ki keske hakkiyla yasayabilsek ne kadar ince hersey bizin jcin tum emredilenler aslinda.

X