• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hira tatlısı yaptim. Ana yemek araniyor :-)
Bebeğimi uyuttum menu belirliyorum :KK37:
*dunki icli kofteden ic kaldi onunla bir yemek yapcam

Pide kebabı yapabilirsiniz kalan içle, hem içli köfte yorucu bir yemek bugün de böyle kolay bir şeyle biraz dinlenmiş olursunuz

Bi is arkadasim vardi sakin yanilir da su icersem beni gorurseniz bitirene kadar hatirlatmayin orucu derdi aklima o geldi :KK48:
:D
Hasretle unutmayı bekledim yıllarca ama hiç unutmadım :KK70: nafile oruç tutmaya kalkışsam kesin ağzıma bişey atarım:KK53:
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem :rolleyes: yaşlanıyorum sanırım :eek:

Yogurt çorbasını ben yemiyorum. Bir de pilavim sehriyeli. E mercimek çorbası da var :) Bitirsin bir zahmet bugun :KK70:
Peki afiywt olsun.sehriyeli olsada olur yani sonucta misafir degil siz ve esiniz yiycek😊😉

:KK70:
ben genelde kıza yemek yediriken ya elimi ya kaşığı yalardım ama hemen aklıma gelir ağzımı yikardim bu sefer ne oldu bilmem :rolleyes: yaşlanıyorum sanırım :eek:
Bende bugun kizima corba yedirdim bitirmedi hepsini kalanini.yiyecektim kiii aklima geldi :KK48:

Parmak yalama, kalanı yeme. Misal salata yaparken agza iki salata atma normalde hep yaptiklarim :D ramazanda hep diken uzerindeyim o sebeple. Bir keresinde unutup su ictim babam seslenince aklima geldi agzimdakini tükürdüm :D yillar oncede kahvaltida kalan son peyniri ativermistim agzima (:

Bi is arkadasim vardi sakin yanilir da su icersem beni gorurseniz bitirene kadar hatirlatmayin orucu derdi aklima o geldi :KK48:
zaten olması gereken oymuş yemek yerken bile görsen söylememek en güzeliymiş Allahın oruçluya ikramıymış o.unutmak eylemi

zaten olması gereken oymuş yemek yerken bile görsen söylememek en güzeliymiş Allahın oruçluya ikramıymış o.unutmak eylemi
Evet unutup su icen arkadasa da.yazmistim zaten Rabbimin ikrami sana diye . Hatirlatilmamasi gerektiginj bilmiyordum ama o arkadas oyle derdi hep guldururdu bizi . Dinimiz oyle guzel ki keske hakkiyla yasayabilsek ne kadar ince hersey bizin jcin tum emredilenler aslinda.

Back