Maşaallah hepiniz bir koldan yapınca güzel bir sofra ortaya çıkarPasta,börekte iyiyiz galiba:)Evet annem de güzel yemek yapıyor.Ama o sadece ana yemeği yapar.Eklemeler bize ait.Pasta işinden hiç anlamaz mesela.Çünkü hiç gerek kalmamış ona.
Aynen öyle oluyor canım.Kızları olan çok şanslı.Seninkiler şimdiden yardım ederler sana.Büyüsünler tabi.Ohh sefa sürersin ne güzel.Maşaallah hepiniz bir koldan yapınca güzel bir sofra ortaya çıkar
Benim kızlarımda çabuk büyüsünler
Cok güzel oluyor gercekten sizinde ellerinize saglikBen de yapmıştım dün gece.Elinize sağlık.Nevoş`a da bu güzel tarif için teşekkürler.
Eki Görüntüle 1563833
Tabi canım kızı olanlar çok şanslılarAynen öyle oluyor canım.Kızları olan çok şanslı.Seninkiler şimdiden yardım ederler sana.Büyüsünler tabi.Ohh sefa sürersin ne güzel.
Annelerine çekmişler.Tabi canım kızı olanlar çok şanslılarÇok meraklılar yemek yapmaya zaten
Woww ellerine sağlık Kakao.İftar sonrasından.. Çin mantısı.. Buyrun hanımlar..Eki Görüntüle 1564006 Eki Görüntüle 1564011
Ellerine sağlık canımİftar sonrasından.. Çin mantısı.. Buyrun hanımlar..Eki Görüntüle 1564006 Eki Görüntüle 1564011
aa nedir bu çok merak ettim anlatsana cicimBen bugün yemek yapmadım dünden kalanları yedik sadece cacık ve salata yaptım,yarın yine misafirim var tatlımı şimdi yaptım yarına tatlıyı aradan çıkarmış oldum
sahur içinse kızımla eşim yine tost istiyorlar yani tost ve kahvaltılık olacak.
yarın için hazırladığım tatlım tropikupayy resmi yüklemiyor nette sıkıntı var birazdan tekrar deneyeceğim
Eki Görüntüle 1564004
çin mantısı mı ilk deffa duydummİftar sonrasından.. Çin mantısı.. Buyrun hanımlar..Eki Görüntüle 1564006 Eki Görüntüle 1564011
Ellerinize sağlıkBen bugün yemek yapmadım dünden kalanları yedik sadece cacık ve salata yaptım,yarın yine misafirim var tatlımı şimdi yaptım yarına tatlıyı aradan çıkarmış oldum
sahur içinse kızımla eşim yine tost istiyorlar yani tost ve kahvaltılık olacak.
yarın için hazırladığım tatlım tropikupayy resmi yüklemiyor nette sıkıntı var birazdan tekrar deneyeceğim
Eki Görüntüle 1564004
Resmi çevirip eklemeye çalıştım kabul etmediAyy yüklenmiş ama ters olmuş
ozaman içine domates doğrayıp dolduruyorsunuz...ay çok güzelmiş bu az miktar yaparken hele çok daha pratik olur değil mi?Dolmalari firin posetine dolduruyorsunuz. Hic su eklemiyorsunuz. Domates suyu ve buharı ile pisiyor. :))
salça domates de koyuyo musun canımcım?arkadaşım koyu yeşil yuvarlak kabakları al küp küp doğra kalın bulgur ile pişir suyunu tam çekmeden kapat
sonra sarımsaklı yoğurt yap kabakaşını içine kat ye
Yazın serin serin süper oluyor tavsiye ederim
İrmik tatlısı.
helvası sanırım.
Teşekkür ederim adra.. Süperdi yahu..Annelerine çekmişler.
Woww ellerine sağlık Kakao.
Sağol nevrestem..çok beğendim ben bunuEllerine sağlık canım
Valla bacım nette öyle yazıyordu.. Çin mantısı.. Ama yaptigima değdi..çin mantısı mı ilk deffa duydumm