- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
evet biliyorum konuşmştk baya :)Evet canım hatırlıyorum
Ortak noktalarımız varmışBenim babamda Akçadağlı
Canım çok geçmiş olsunbugün menüm yok : ) dün gece bulaşıkları toparlarken elim kesildi bende bişey yapamadım bugün ne bulursak onu yicez :)
Çok sağol nevoşumCanım çok geçmiş olsun
börek yaptım ama tarifini verirsen sevinirim,sonra denerim,tşkleryalancı su böreği tarifi var istersen verebilrim
malzemelerbörek yaptım ama tarifini verirsen sevinirim,sonra denerim,tşkler
Geçmiş olsun canım.bugün menüm yok : ) dün gece bulaşıkları toparlarken elim kesildi bende bişey yapamadım bugün ne bulursak onu yicez :)
ya nevreste sen malatyalımısın yaaa nasıl sevindim ben adanalıyım ama antep ve malatya yemekleri benim damak tadıma göre,inanırmısın kaç gündür kadınlar kulubünde nickini hatırlamadığım biri vardı yemek sayfaı vardı genellikle bulgurlu yoğurtlu yemekler paylaşmıştı,ama bulamadım adını unuttum,Ben içinde topalak ,ıspanak ve yoğurt olan herşeye bayılırımm,Biz Malatyalılar bulguru çok kullanıyoruzBende kabağı bulgurlu yapıyorum
Canım benim mutfak var kadınlar kulübü yemek tariflerinde orda bulgurlu tarifler varya nevreste sen malatyalımısın yaaa nasıl sevindim ben adanalıyım ama antep ve malatya yemekleri benim damak tadıma göre,inanırmısın kaç gündür kadınlar kulubünde nickini hatırlamadığım biri vardı yemek sayfaı vardı genellikle bulgurlu yoğurtlu yemekler paylaşmıştı,ama bulamadım adını unuttum,Ben içinde topalak ,ıspanak ve yoğurt olan herşeye bayılırımm,
Burda malatya yeekleri paylaş canım.
Çok geçmiş olsun canımbugün menüm yok : ) dün gece bulaşıkları toparlarken elim kesildi bende bişey yapamadım bugün ne bulursak onu yicez :)
Ben de yapmıştım dün gece.
çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Buyrun iftara bize gelin
çok sağol canımGeçmiş olsun canım.