- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Ellerine sağlık canım beğenmene çok sevindimEki Görüntüle 1584507 kadayıfım çok güzel oldu aynı hazır gibiydi tarif için trşekkürler Nevreste abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım beğenmene çok sevindimEki Görüntüle 1584507 kadayıfım çok güzel oldu aynı hazır gibiydi tarif için trşekkürler Nevreste abla
Ellerine sağlık canım şahane görünüyorBugünkü menümüz,
Arpa şehriye çorbası
Taze fasülye
Beşamel soslu kaşarlı patates
Cacık
Çilekli cup kek
Herkese hayırlı iftarlar.
Bu da kekim.
Eki Görüntüle 1584170
Eki Görüntüle 1584171
Eki Görüntüle 1584172
Eki Görüntüle 1584178
Hoşgeldin canımMerhaba kızlarr
dün yola çıkacağımız için evde yemek yapmadım iftarımızı dışarıda yaptık,bugün türkiyeme geldikbu akşam kayınvalidemlerde olacağız menüde ne var bilmiyorum,eee sahurda yok artık bitirdik Allahın izniyle ramazanı,Rabbim hepimize bir dahaki ramazanı görmeyide nasip etsin inşallah,hepinize çoook çoookkk teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için nevresteciğim sanada ayrıca teşekkür ediyorum bu topiği açtığın ve buluşmamıza vesile olduğun içinhepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve mutlu bayramlar diliyorum veee hepinizi kocaman öpüyorum
Amin canımSon gün diye terkettiniz dimi hemen burayı.
Herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum.Gün gün menülerimizi paylaştık,sohbet ettik.Hepinize çok teşekkürler.Allah tekrarını nasip etsin.Seneye görüşmek üzere inşallah.
Son bir resimle final yapayım.
Eki Görüntüle 1584878
Sizin de ellerinize sağlık canım.Ailenle mutlu bayramlar.Hayırlı akşamlar
Bugün iftari dünden kalanlar yaptık
Yarına hazırlık yaptım. Karniyarik hazırladım. Pismeye hazır
Vişne şerbeti hazırladık.
Eki Görüntüle 1584879
Sarma ve börek yapacağız.
Hepinize çok teşekkür ederim.Birlikte çok güzel bir ay geçirdik. Rabbim tekrarini nasip etsin inşallah Hepinize hayırlı bayramlar
Teşekkür ederim Hayırlı bayramlarSizin de ellerinize sağlık canım.Ailenle mutlu bayramlar.
Ayyy bittimi simdi.
Hersey nasilda guzeldi.
Gece naapsak!
İftara ne yesek?
Menuler,sunumlar,mamalar.
Ben cok sevdim bu topigi.
Tarifler ogrendim
Once nevreste basta olmak uzere tum arkadaslar sagolsunlar.
Hayirli bayramlarimiz olsun insallah.
Bolluk,bereket,huzur,saglik getirsin.
Sahiden çok güzel bir Ramazan geçirdik .Topiği şenlendirdiğiniz icin teşekkür ederim.İyi bayramlar kızlar rabbim seneye ramazan ayına tekrardan kavuştursun inşallah herşey çok mükemmeldi herkesin eline emeğine sağlık allaha emanet olun
Bende yıkamamıştım hiç annem söylemişti başa gelince yapılıyorAnnem diyor ama ben pek oralı olmadım bu zamana kadar arada deneme yapayım madem artık zorlanmayayım Evet aşk bambaşka birşey gerçekten