Canım bu konu yemek tariflerinde Ramazanda günlük menü paylaşacağımız bir konuyeni kategori hayırlı olsun hemşommgüzel güzel,az kalorili tarifler bekliyorum
ya biliyorummm,sizden kopya çekicem diye güzel tarifler paylaşın dedimCanım bu konu yemek tariflerinde Ramazanda günlük menü paylaşacağımız bir konuYarışma konusunu Kazen heran açabilir
Hergün iftar ve sahurda neler yapıyoruz onları yazacağız bu topiğe
Yarın menün hazır mı
Sana bu topicte yemek yaptıracak kimse yokYarışmada kaçamazsın elimden
Resimli şart değilya biliyorummm,sizden kopya çekicem diye güzel tarifler paylaşın dedim
ne yarışması beeeben aç karnımı doyurayım da yarışma eksik kalsın
temem o zaman,gugıldan copy+paste yaparımResimli şart değilSen menüyü yaz biz inanırız yaptığına
İnşaallah canım herkes menüsünü paylaşır bizde faydalanırız
Yarışma başlasın bakalım
Tamam anlaştıktemem o zaman,gugıldan copy+paste yaparım
Günlük menülerinizi bekliyorumbi çorba, bi salata yemek sonrasıda çay+sigara yetiyor yaaa
Hayırlı Ramazanlarben muhtemelen iftarın çooooğunu kv de de geçireceğim. ama evimde olupta yemek yaptığım günler mutlaka paylaşımda BULUNURUM :):)
Kolay gelsin.ilk iftar tarhana çorbası ve pide kebabı vazgeçilmez..
tamam ben varımm(olmasam şaşarım zatenn)..arada resimde atarım ayolGünlük menülerinizi bekliyorum
Hangi çorba,hangi yemek yazarsanız birbirimize menü hazırlamakta yardımcı oluruz
Hayırlı Ramazanlar
resim yok kakao resim yookkk herkes sen gibi güzel yapamıyortamam ben varımm(olmasam şaşarım zatenn)..arada resimde atarım ayol
Hayırlı Ramazanlar canımBenimki biber dolması sarma salata cacık veya ayran mercimek çorbası
Hayırlı Ramazanlar canımRamazan geldiii.. bu gece sahurr.. Yemek yemeyiz biz nevrestem kahvaltı ve yanında genelde börek olur..yağlı olmayan hafif börek hiç bir sahurda yemek yediğimizi hatırlamıyorum..baba evindede kahvaltı kurulurdu ve halen öyleler.. evlendim bende kahvaltı hazırlıyorum...yufka açarlar bizde kat kat koyarlar pratik ocak üstünde börek yapılır..
bazen köfte,bazen tost, Ramazan ayı sağlık ,huzur ,bereket getirmesi dileğiyle hayırlı oruçlarrr..
aaa yokmuu timam o zamann bende şeettiydimm sahurda çeker atarım deyinn..resim yok kakao resim yookkk herkes sen gibi güzel yapamıyor