- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Ellerinize sağlık.Dolma da ayrı bir güzel görünüyor.bugün iftara sarma dolma
yogurtlu bugday çorbası salata var
Eki Görüntüle 1563808 Eki Görüntüle 1563810 Eki Görüntüle 1563811 Eki Görüntüle 1563812
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinize sağlık.Dolma da ayrı bir güzel görünüyor.bugün iftara sarma dolma
yogurtlu bugday çorbası salata var
Eki Görüntüle 1563808 Eki Görüntüle 1563810 Eki Görüntüle 1563811 Eki Görüntüle 1563812
Caanım seni çok iyi biliyorum gözden kaçırmam imkansız,ilk açtığında sürekli bakardım sonra diyet bölmüne takılınca unutmuşum şimdi yine başladım sayfanı tek tek okumaya,senden esinlenip bende sayfa açtım,Canım benim mutfak var kadınlar kulübü yemek tariflerinde orda bulgurlu tarifler varBenim sayfa olabilir mi
Offf nefisss :)Ben de yapmıştım dün gece.Elinize sağlık.Nevoş`a da bu güzel tarif için teşekkürler.
Eki Görüntüle 1563833
teşekkür ederim ikram etmek isterdim :)Ellerinize sağlık.Dolma da ayrı bir güzel görünüyor.
inanmıyorum ya benim aradığım yemek sayfası olan kişi efsser senmişsinn,şimdi açtığın mesajlara baktımda tanıdım,kaç gündür senin yemeklerini arıyorumm,Ettili kuru fasülye
Şehriyeli bulgur pilavı
Merçimekli çiğ köfte
Salata ayran
Teşekkür ederim canımm muhakkak yap çok hafif bir tatlıı..iftardan sonrası için mükemmel gider eee bir karadenizli olarak yanında çay ile gitti bizdeee..
O zaman ben de öyle yapayım ne kadar hafif olursa o kadar iyi olur teşekkür ederimTeşekkürler.Ağır bir tadı olmuyor fakat şekerpareleri şerbet biraz koyulaştıktan sona atın.Şekerparelerin üstünde kaynamaya başladıktan sonra der.Şekerpareler hemen piştiği için şerbet tam hissedilmiyor öyle olunca.
Çok teşekkür ederim.Siz benim yerime de yiyin.teşekkür ederim ikram etmek isterdim :)
olur :)Çok teşekkür ederim.Siz benim yerime de yiyin.
Efser 'in tarifleri olabilir mi oda MalatyalıCaanım seni çok iyi biliyorum gözden kaçırmam imkansız,ilk açtığında sürekli bakardım sonra diyet bölmüne takılınca unutmuşum şimdi yine başladım sayfanı tek tek okumaya,senden esinlenip bende sayfa açtım,
Bu arkadaş başka ama hatırlıyamıyorum kaç sayfa baktıysam bulamadım,onun yoğurtlu tariflerine bakçaktım
Doğru nick değiştiKonu başlığıda değişti öyle oluncaefser eve senmişssin canım nickin değişince bulamadım
efser eve senmişssin canım nickin değişince bulamadım
canım eski nicim tanem111 ondan karıştırmış olabilirsin evet Malatyalıyım tatlıminanmıyorum ya benim aradığım yemek sayfası olan kişi efsser senmişsinn,şimdi açtığın mesajlara baktımda tanıdım,kaç gündür senin yemeklerini arıyorumm,
sen malatyalımısın benim aklımda öyle kalmış
Ellerinize sağlık adraBen de yapmıştım dün gece.Elinize sağlık.Nevoş`a da bu güzel tarif için teşekkürler.
Eki Görüntüle 1563833
Ellerinize sağlık Adra'cım
Teşekkürler canım.Ellerinize sağlık Adra'cım
Çok sağol canım.Kardeşim yaptı.Bildirime tıklayıp sayfa açılınca aynen böyle kaldım . Çok güzel görünüyor ellerine sağlık.
Ailece çok hamaratsınızAnnende Ramazanda güzel yemekler yapıyordurTeşekkürler canım.
Çok sağol canım.Kardeşim yaptı.
Pasta,börekte iyiyiz galiba:)Evet annem de güzel yemek yapıyor.Ama o sadece ana yemeği yapar.Eklemeler bize ait.Pasta işinden hiç anlamaz mesela.Çünkü hiç gerek kalmamış ona.Ailece çok hamaratsınızAnnende Ramazanda güzel yemekler yapıyordur