Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Canım benim mutfak var kadınlar kulübü yemek tariflerinde orda bulgurlu tarifler varBenim sayfa olabilir mi
Caanım seni çok iyi biliyorum gözden kaçırmam imkansız,ilk açtığında sürekli bakardım sonra diyet bölmüne takılınca unutmuşum şimdi yine başladım sayfanı tek tek okumaya,senden esinlenip bende sayfa açtım,
Bu arkadaş başka ama hatırlıyamıyorum kaç sayfa baktıysam bulamadım,onun yoğurtlu tariflerine bakçaktım

Ettili kuru fasülye
Şehriyeli bulgur pilavı
Merçimekli çiğ köfte
Salata ayran
inanmıyorum ya benim aradığım yemek sayfası olan kişi efsser senmişsinn,şimdi açtığın mesajlara baktımda tanıdım,kaç gündür senin yemeklerini arıyorumm,
sen malatyalımısın benim aklımda öyle kalmış

Teşekkür ederim canımm muhakkak yap çok hafif bir tatlıı..iftardan sonrası için mükemmel gider eee bir karadenizli olarak yanında çay ile gitti bizdeee..

Kemalpaşayıda muhallebiyi de çok severim :) İftara misafir aldığımda bu tatlıyı yapacağım o zaman çok teşekkürler

O zaman ben de öyle yapayım ne kadar hafif olursa o kadar iyi olur teşekkür ederim

Efser 'in tarifleri olabilir mi oda Malatyalı

Konusu burda Mutfağım Benim Atölyem

efser eve senmişssin canım nickin değişince bulamadım
canım eski nicim tanem111 ondan karıştırmış olabilirsin evet Malatyalıyım tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…