Yukarida yazmistim: bol domates kullaniliyor harcta. Suyu lazim. Bir de firin posetinde kendi buharinda pisiyor. Tarifi nefis yemek tarifleri sitesinde buldum. Ilk cikan tarif. :))
görmemiştim yazdığını canım kusura bakma.teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarida yazmistim: bol domates kullaniliyor harcta. Suyu lazim. Bir de firin posetinde kendi buharinda pisiyor. Tarifi nefis yemek tarifleri sitesinde buldum. Ilk cikan tarif. :))
Ellerine sağlık canımAfiyet olsunoooo ramazanın 6 sı olmuş bugün ne çabuk geçti.biz yazın nasıl tutacaz diye endişelenirken ankarada hava hala çok serin ve yağmurlu hırkalar hiç çıkmadı rabbim kolaylığını ne güzel veriyo.yemek yapmaktada zorlanmıyoruz burda ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz
bugünki menüm ise
dün davetli olduğumuz için önceki günden kalan tarhana çorbası,patlıcan musakkayı yiyeceğiz.yanına belki pilav yaparım.tatlıda başkanın tarifine göre yaptığım ve çok güzel olan revani var. Nevreste
Ben de memnun oldum Bulgursuz yapamayızmemnun oldum hemşerim, bulgura hastayım ben her şekline
ahh hemsom babam ne kı sende malatyalısınmemleket neresi sizin canım benim babam malatyalı malatya usulu bulgurla oluyor
sımdıden afıyetler olsun canım :)mercimek çorbası
lahmacun
cacık
kola
dondurma
şekerpare
teşekkürler size dee herkese iyi iftarlar, hayırlı ramazanlarrsımdıden afıyetler olsun canım :)
masallah topikte malatyalı cok bizde aslen malatya akçadaglıyız bulgursuz yaşayamam bende :)Biz Malatyalılar bulguru çok kullanıyoruzBende kabağı bulgurlu yapıyorum
yalancı su böreği tarifi var istersen verebilrimgunaydınlar ,önerebilecegınız hazır yufkadan tepsi böregı tarıfınız varmı
Maşaallah Malatyalı çokmasallah topikte malatyalı cok bizde aslen malatya akçadaglıyız bulgursuz yaşayamam bende :)
Ellerinize sağlıkHarika görünüyorlarbugün iftara sarma dolma
yogurtlu bugday çorbası salata var
Eki Görüntüle 1563808 Eki Görüntüle 1563810 Eki Görüntüle 1563811 Eki Görüntüle 1563812
teşekkür ederim......Ellerinize sağlıkHarika görünüyorlar
bir ara özelden konuşmuştuk bede antepteyim sizin gibi düşük yaptıgımda bana baya destek olmuştunuzMaşaallah Malatyalı çok
Akraba çıkmayalım
Evet canım hatırlıyorumbir ara özelden konuşmuştuk bede antepteyim sizin gibi düşük yaptıgımda bana baya destek olmuştunuz