Yöresel Tarif Ramazan sofrası -Trileçe- Efsane un sponsorlugunda.

Yöresel Yemekler
Bende deneyeceğim böyle. Peki çok sıkımı olmalı sarmaların arası?
Gevşek olmıycak ama bastıra bastıra dizmeyin tabi
Kolay yöntemi şu onuda aktarayım .tencereyi yan yatırın egimli yani ve dizin bastırmAdan .

İftara sizdeyim yaprak sarma kaldı mı?
Bi dilim de trilece yeter bana.

Çok tatlı yiyen bir aile değiliz ama trileceyı seviyoruz. Bir de senin tarifi deneyeyim.

İftara sizdeyim yaprak sarma kaldı mı?
Bi dilim de trilece yeter bana.

Çok tatlı yiyen bir aile değiliz ama trileceyı seviyoruz. Bir de senin tarifi deneyeyim.
Buyur gel canım kalmasada tekrar yaparım
Dene memyacın bu tarifi 5. Yapışın hepside başarılı oldu . Yanlız hepsinde farklı sos kullandım . Vişne ,kayısı bögürtlen ,erik ,çilek .

Buyur gel canım kalmasada tekrar yaparım
Dene memyacın bu tarifi 5. Yapışın hepside başarılı oldu . Yanlız hepsinde farklı sos kullandım . Vişne ,kayısı bögürtlen ,erik ,çilek .
Aaa geçen yıldan kayısı konsantre si var. Bak iyi aklıma getirdin ben de onla yapayım.

Trileçeye bayılırım fakat evde denemedim hiç. Eminim harika olmuştur canım ellerine sağlık.
Hayırlı ramazanlar ve yarışmada bol şans diliyorum.

Trileçeye bayılırım fakat evde denemedim hiç. Eminim harika olmuştur canım ellerine sağlık.
Hayırlı ramazanlar ve yarışmada bol şans diliyorum.
Teşekkür ederim ..
Derincim inan harika oluyor. Hatta bi arkadaşım tam yerinde yediğini ama bu tatifin daha güzel oldugunu söyledi , zorda değil dene lütfen

Çok güzel görünüyor . Emeğinize sağlık . Birşey sorucaktım triliçeye neden 5 yumurta konuyor . Daha az konulabilir mi . Konursa bir sıkıntı olur mu ?

Çok güzel görünüyor . Emeğinize sağlık . Birşey sorucaktım triliçeye neden 5 yumurta konuyor . Daha az konulabilir mi . Konursa bir sıkıntı olur mu ?
Mercancım trilecenin keki bir nevi pandispanya yani süngerimsi dokusu var sütü emmesi ve erimemesi için . Yani ana madde yumurta .

Çok güzel bir sofra aeben.Tatlıyı çok sevmeme rağmen trileçeyi denemek için bir türlü eylemde bulunamadım.Niyeyse elim gitmedi bu tatlıyı yapmaya.Belki senin tarifinle denerim.Cok güzel olduğunu söylüyorlar çünkü.Üstüne meyve değil de karamel veya başka bir sos olabilir dimi.Denemek istiyorum çünkü.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim.

Üzerine sos sana aid adram ne dökersen . Bende her seferinde farklı meyveden yaptım , bilirsin tarif kalıbına sığmam
Tarif gerçekten güzel 5 kere yaptım sonuç hep güzel oldu , dene ve sonucu banada bildir canım , şimdiden afiyet olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…