Deneyin mutlaka farkı göreceksinizHarikasıniz
İlk defa gördüm denemek lazım ahh bi fırsat bulsam benim yaramazlardan neler yapicim deee
Teşekkürler enescimHarika
Başarılar cnm
Hediye de çok hoş
Gevşek olmıycak ama bastıra bastıra dizmeyin tabiBende deneyeceğim böyle. Peki çok sıkımı olmalı sarmaların arası?
Ay kelebeğim iyi bari gerçekten aklımda kaldın
Bende şimdi senin konuna yazmıştım bögürtlencimeline sağlık canım başarılar
Buyur gel canım kalmasada tekrar yaparımİftara sizdeyim yaprak sarma kaldı mı?
Bi dilim de trilece yeter bana.
Çok tatlı yiyen bir aile değiliz ama trileceyı seviyoruz. Bir de senin tarifi deneyeyim.
Aaa geçen yıldan kayısı konsantre si var. Bak iyi aklıma getirdin ben de onla yapayım.Buyur gel canım kalmasada tekrar yaparım
Dene memyacın bu tarifi 5. Yapışın hepside başarılı oldu . Yanlız hepsinde farklı sos kullandım . Vişne ,kayısı bögürtlen ,erik ,çilek .
Aynen tüm meyvelerden oluyor bende geçenyıldan dondurucuda kalan vişneden yaptımAaa geçen yıldan kayısı konsantre si var. Bak iyi aklıma getirdin ben de onla yapayım.
Teşekkür ederim ..Trileçeye bayılırım fakat evde denemedim hiç. Eminim harika olmuştur canım ellerine sağlık.
Hayırlı ramazanlar ve yarışmada bol şans diliyorum.
Teşekkür ederim ..
Derincim inan harika oluyor. Hatta bi arkadaşım tam yerinde yediğini ama bu tatifin daha güzel oldugunu söyledi, zorda değil dene lütfen
Mercancım trilecenin keki bir nevi pandispanya yani süngerimsi dokusu var sütü emmesi ve erimemesi için . Yani ana madde yumurta .Çok güzel görünüyor . Emeğinize sağlık . Birşey sorucaktım triliçeye neden 5 yumurta konuyor . Daha az konulabilir mi . Konursa bir sıkıntı olur mu ?
Teşekür ederim laceyim , yarışma olmasa seni göremeyeceğimellerine sağlık canım menün çok güzel ,tatlında on numara
Üzerine sos sana aid adram ne dökersen . Bende her seferinde farklı meyveden yaptım , bilirsin tarif kalıbına sığmamÇok güzel bir sofra aeben.Tatlıyı çok sevmeme rağmen trileçeyi denemek için bir türlü eylemde bulunamadım.Niyeyse elim gitmedi bu tatlıyı yapmaya.Belki senin tarifinle denerim.Cok güzel olduğunu söylüyorlar çünkü.Üstüne meyve değil de karamel veya başka bir sos olabilir dimi.Denemek istiyorum çünkü.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?