ah cimcimem çektim fakat pc bir onu kabul etmedi halbuki hep aynı tele çektim . nevoşa gönderiyim dedim onrada gitmedi .. bende ona uğraşıyordum bayadır ..Abla trilecenin kesilmiş halini daha yakın pozisyondan cekeydin ya
ah cimcimem çektim fakat pc bir onu kabul etmedi halbuki hep aynı tele çektim . nevoşa gönderiyim dedim onrada gitmedi .. bende ona uğraşıyordum bayadır ..
resmi telden yeniden çektim olacak galiba tekrar deneyim .Anladım abla resim düzenleme programı varsa telefondan düzenle telden yukle
daha öncedemi onu seçmişdim deynep farkına bile değilim inan . kızıma sordum anne unu seç dedi
Peçete aramaya gideyim ben,ağzımın suyu aktı sunumun karşısında,hele sarmanın görüntüsüne eridim bittim.Bu arada uğur getirsin diye mi aynı sponsoru seçtin?.Yarışmada başarılar dilerim canım.
ALLAH razı olsun .AMİNN. biz çekirdek aileyiz işte 5 kişi .Resim eklenene kadar masaya yorum yapayım . Masan sicacik Abla . Rabbim masanizdan evinizden huzuru eksik etmesin inssssp
teşekkür ederim canım .Ellerine saglik cnm sofran super gorunuyo.
Basarilar dilerim...
ekledim dilimli halinide vuslatım. nevran düzenler birazdan . ayak sesleri geldi :)En sık yaptığım tatlı, çok severim
Bütün hali çok güzel görünüyor, keşke dilimlenmiş hali daha yakın çekim olsaymış, trileçenin özellikle kekin rengine bakıyorumEllerine sağlık canım, sofran da harika görünüyor:) Başarılar dilerim
Süper görünüyorekledim dilimli halinide vuslatım. nevran düzenler birazdan . ayak sesleri geldi :)
kekin rengi aslında açık resimde koyu çıkmış . normal kek gibi kızarmıyor ...
Sağolasın nevram .Triliçe çok güzel olmuşAma sarmalara bayıldım Hele tencerede enfes görünüyor. Ne güzel dizilmiş
Sofrada harika olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Dediğim gibi vuslatım o sütü dökerkenki resim koyu çıkmış yoksa baya açık renkli oluyor kekiSüper görünüyorTrileçenin kekinde aradığım renk böyle beyaz olması:) Benim oyum belli, ne gelirse gelsin trileçeden vazgeçmem
Ellerinize sağlıkSağolasın nevram .
yapragı yarışma için sarmadık benim kızlarla nasip yarışmayaymış yoksa daha ince sarardık
düzenleme içinde ayrıca teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?