Yöresel Tarif Ramazan sofrası -Trileçe- Efsane un sponsorlugunda.

Yöresel Yemekler
Offf sofra enfess Mash aebencim ,dokturmusun resmen Ellerine kollarina saglik ,harika gprunuyor canim ,basarilar diliyorum
Masa 2-3 saatte ortaya çıktı nurum . ikindi vakti yarışma aklımda yoktu Bİ bismillah dedim iftara böyle oldu
laf aramızda adam fark etmedi bile sofraya oturunca . artık nasıl alıştırdıysam bu durumlara

Ellerine saglik abla agzim sulandi valla simdi kocami trilice almaya gonderecem. Buhun cok yorgunum ama sonra tarifini deneyecegim senin kullandigin meyve ahududumu?

Oyy mash canim ,Acayip guzel gorunuyor ,bayildimm Benim kucuk kizim da babasi tam yemege baslayacakken basti cigligi "Duuuy baba ,bojma annem risim cekicik yeaaa " diye Gul gul öldum Nasil alistirdiysak aile halkini artik
Ben.senin evli oldugunu bilmiyordum canim ,hele kizlarin oldugunu simdi ogrendim :)

Bu sofradan sonra ben katılmam sözde bu sefer birinci olacaktınm, aşk olsun ablam

Yaş HA-Rİ-KA olmuş

Çok güzel görünüyor hiç yapmadimdaha zahmetli sanıyordum. Mutlaka deniycem.
Ellerine sağlık

Çok güzel görünüyor hiç yapmadimdaha zahmetli sanıyordum. Mutlaka deniycem.
Ellerine sağlık
Tam trileçede farklı bulması zor süt çeşitleri var . Ama onunda kolayını bulduk aynı lezzeti kremayla yakalıyoruz .
Püf noktaları iyi oku garanti tarif elifim .

Son düzenleme:
Ellerine sağlık mükemmel olmuş sofran şahane Başarılar

Ellerine saglik abla agzim sulandi valla simdi kocami trilice almaya gonderecem. Buhun cok yorgunum ama sonra tarifini deneyecegim senin kullandigin meyve ahududumu?
Ayy kelebeğim canını çektirdim .
Yok canım yazdan dolapta vişnem vardı . Bak onu yazmayı unutmusum :)
Karadut ve kayısıylada yaptım

Oy yerim o kuzuyu ben
Nurum 40 yaşındayım 22-18-16 yaşında evlatlarım var .
Ama gencim he çillop gibiyim bakma yaşıma

Bu sofradan sonra ben katılmam sözde bu sefer birinci olacaktınm, aşk olsun ablam

Yaş HA-Rİ-KA olmuş
Kız cadı one demek katılmam ,almayım elime sopamı seninde ne marifetli oldugunu biliyoruz . Ayrıca kk hatunlarının nasıl oy kullanacagını bilmiyoruz , bekliyorum sofranı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…