Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımYeni gördüm harika bi masa yemekler nefisss tekrar acıktım
Eline sağlık Nevreste ablam
Başarılar dilerim
Kaytarma deynep,ben bir şey görmedim,okumadım
İlahi fatmamCanım ellerine sağlık ama aklıma bir şey takıldı neden pişmeden önce 14 içli köfte var da piştikten sonra 9 kalıyor anladığım kadarı ile herkes oruç ve iftarı bekliyor yoksa o beş köfteyi benim için kargoya mi verdin ay canım ya niye zahmet ettin
Çok teşekkür ederim canımAma bu haksızlık böyle bir sofra olamazzzz hemde en bi sevdiğim yemeekk
Valla tek kelimeyle harika
Bir assagi bir yukarı indim baktım sofraya mükemmel ellerine sağlık
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Eline saglik nevos
Nevos sen icli kofteye cevizle maydonoz koymuyor musun ?Teşekkür ederim canım
Ceviz bazen koyuyorum koymadığım için yazmadımÇok yakışıyor tavsiye ederimNevos sen icli kofteye cevizle maydonoz koymuyor musun ?
Koysam guzel olur mu ?
Ceviz bazen koyuyorum koymadığım için yazmadımÇok yakışıyor tavsiye ederim
Maydanoz koymuyorum
Tamam canım inşaallah beğenir yaparsınTabi canım kendin yaptığın bir başka olurBende 7-8 yıl önce ne de olsa annem yapıyor diye yapmıyordum.Uzaklaşınca iş başa düştüİlk denemelerde kalın oluyordu zamanla çok iyi olmaya başladıSende dene hiç pes etmeEn önemli püf noktası çok iyi yoğurmak yoksa dağılıyor canım benimAnladim bende denemek istiyorum cesaret edemiyordum
Ama senin tariflerine guvenirim
Cok severim aldigimda tanesi 3~4 lira oluyor
Tadina da varamiyorum
Denersem sana foto atarim
Yarismada basarilar
O daha küçük yaşta değil miydi yawww helal olsun beş köfte afiyet bal şeker olsun düşünmen yeter canım ellerine sağlıkÇok teşekkür ederim canımO köfteleri benim 3 numara iftar öncesi yediİstersen sana da yapar yollarım
Biraz obsesif olabilirim ablam ne olmuş kiİlahi fatmam
6 yaşında ve içli köfteye bayılıyor canımBak birde eksiği saymışO daha küçük yaşta değil miydi yawww helal olsun beş köfte afiyet bal şeker olsun düşünmen yeter canım ellerine sağlık
Dedim ya obsesifim biraz6 yaşında ve içli köfteye bayılıyor canımBak birde eksiği saymış
Allah'tan patlıcan kebabı tepsisini veya baklava tepsisini eklemedimO zaman işin daha zor olacaktıDedim ya obsesifim biraz
Eee ne de olsa planlamacilik var özümde
Patlıcan kebabını bilmem ama baklava gözümden kaçmadı ayıp olmasın diye sustumAllah'tan patlıcan kebabı tepsisini veya baklava tepsisini eklemedimO zaman işin daha zor olacaktı