- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denas'cım çok teşekkür ederimÖldüm burda ya nefis olmus Nevreste cim ellerine sağlık
Sen hiç bozma o zaman canım diyetiniİstediğin kiloya ulaşınca azar azar yediğin zaman kilo almıyorsunİnşaallah yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsınDogru soyluyorsun canım.ama tek tavizde arkası geliyor malesef.iştahlı bir insanım.üşenmem canımın istedigini yaparım derken birgun bir baktım olmuşum 96. Simdi 77 ,yim.birakirsam eski diyet tecrubelerime göre hızlı ve fazlasıyla geri alırım.korkuyorum.
O geldiğinde sende bir sofra hazırlarsın onu çeker eklersinNevoşum yaaaa tatlı kuşum.
Biz geçen cuma yedik.
Sağolsun iş arkadaşımın eşi yapmış.
Yalnız kadın ne sofra hazırlamış.
Bir ara resmini çekeyim de ben de yarışmaya katılayım dedim.
Ama üçkağıda girer o da benim tarzım değil.
Sağol canım Örtüyü değerlendirmek istedimİyi yaptım galibaEllerine sağlık canım harika olmuş bu sofra bide o sofra örtün benim memleketimin örtüsü olan dolaylik.yani adı öyle ona ayrı bi bayıldım..Eki Görüntüle 1850643
Çok teşekkür ederim canımO zaman hemşeri sayılırızSevgili Nevreste menün ,masa ,ve içli köfte mükemmel görünüyor iyiki orucumu açınca görmüşüm geçenlerde oruçken içli köfteyi canım istemişti üşendim çok da beceremem ama yemesini iyi bilirim Malatya gelini olarakYarışmada başarılarHayırlı ramazanlar
Sağol canımTamam belgeleri hazırla,topla eşyalarını özele adresi yazıyorum
Bu sıcakta ne eşyasıSağol canımTamam belgeleri hazırla,topla eşyalarını özele adresi yazıyorum
Sahiden bugün hava çok sıcakBu sıcakta ne eşyası
Adresi ver imsak vaktine yetişirim
Bena yok muSağol canımTamam belgeleri hazırla,topla eşyalarını özele adresi yazıyorum
Misafirliğe gelsem olmazmıİkinizinde başımın üzerinde yeri varAma nameaver yerleşmeyi düşünüyor
Çok güzel olurMisafirliğe gelsem olmazmı
insallah canım.Sen hiç bozma o zaman canım diyetiniİstediğin kiloya ulaşınca azar azar yediğin zaman kilo almıyorsunİnşaallah yakın zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
Misafirperver vefalı NevoşÇok güzel olur
İnşaallah canımMisafirperver vefalı Nevoş
İzmire yolun düşerse bende beklerim..
Hic begenmedim cok kotu olmuss basarilar dileyemiycem cunku basari sifir
Misafirperver vefalı Nevoş
İzmire yolun düşerse bende beklerim..
Çıkın çıkın gelinBiz de gelek mi