Estağfurullah canımÇok teşekkür ederimAman Allahım o sofra ne öyle ben kesinlikle evde kalmalıymışım, benimki bu sofrayı görse direk annemin kapısını çalar iade edebiliyor muyuz diye
Ellerine sağlık her biri ayrı ayrı muhteşem görünüyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-İçli Köfte-Öncü Biber Salçası Sponsorluğunda
- Konu Sahibi Nevreste
- Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
benimki dedi bileeeama simdilik bana didiiAman Allahım o sofra ne öyle ben kesinlikle evde kalmalıymışım, benimki bu sofrayı görse direk annemin kapısını çalar iade edebiliyor muyuz diye
Ellerine sağlık her biri ayrı ayrı muhteşem görünüyor
gor bak didiiii biz her birini ayri gun buluyoz millet bi gunde yapiyo didiiinankor ya
bakmayin ona ben hep hamaratimdir
- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
içli köfteyi ikimiz 5 saatte yapmıştık yanına çay bile yapamadık artık o kadar ki enerjimizi bitirmişti ama bir 5 saat daha uğraşıp yapılır yani değiyor meretbenimki dedi bileeeama simdilik bana didii
gor bak didiiii biz her birini ayri gun buluyoz millet bi gunde yapiyo didiiinankor ya
bakmayin ona ben hep hamaratimdir
- 20 Mart 2008
- 141.441
- 212.818
- 1.423
- 60
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
x perim nasılsın canım görünmüyorsun artık ...içli köfteyi ikimiz 5 saatte yapmıştık yanına çay bile yapamadık artık o kadar ki enerjimizi bitirmişti ama bir 5 saat daha uğraşıp yapılır yani değiyor meret
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
iyiyim aeben abla ramazan olunca iftar sofralarından ayrılamıyorum forumda zayıflama işini bıraktım komple ya sabitledim gidiyorum, halimden memnunum sanırım yoksa bu kadar arayı açmazdım diyorumx perim nasılsın canım görünmüyorsun artık ...
siz napıyorsunuz
- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Bildiğin gibi ablan koşturup duruyor işte . İyi olmana sevindim .iyiyim aeben abla ramazan olunca iftar sofralarından ayrılamıyorum forumda zayıflama işini bıraktım komple ya sabitledim gidiyorum, halimden memnunum sanırım yoksa bu kadar arayı açmazdım diyorum
siz napıyorsunuz
- 2 Aralık 2015
- 31.657
- 105.542
- 598
- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Teşekkür ederim canımDenersen bizimle paylaşırsınNevreste ellerine saglik ablam super gorunuyo basarilar dilerim.
esim gecen istiyodu deniycem icli kofteni...
Teşekkür ederim canımDenersen bizimle paylaşırsınNevreste ellerine saglik ablam super gorunuyo basarilar dilerim.
esim gecen istiyodu deniycem icli kofteni...
Çok teşekkür ederim AblacımBilirim senin en sevdiğindenİçliii köfteeeee olsada yesek mideye indirsek demi nevoşummm ellerine sağlıkk harika olmuşlarrrr
Çok teşekkür ederimPatlıcan yemeklerini bizde çok seviyoruzoff offf sofraya gel
Elerine sağlık nevram . başarılar dilerim canım .. patlıcan kebabada bayılırım yane içli köfteye heçç girmiyorum zaten
Deynep'cim çok teşekkür ederimBen soframı hazırladım sıra sende
Nolii la burada.Hayal mı görüyorum acaba?(gözlerini ovuşturan üye smileyi)
Ellerine sağlık canım.Senden de böyle bir masa beklenirdi.(Yutkunan üye smileyi)
İhtiyacın yok ama yarışmada başarılar dilerim.
- 2 Aralık 2015
- 31.657
- 105.542
- 598
,ben bir şey görmedim,okumadımDeynep'cim çok teşekkür ederimBen soframı hazırladım sıra sende
Tel şehriye koysaydınBulgur ile birlikte ıslatacaksınHatta arpa şehriye bile olabilirHafta sonu bende yaptım. İrmigim yoktu irmiksiz yaptım.
Hiç o kıtır kıtır tadı alamadım
Ellerine sağlık süper bi masa.
Masa örtünde gözümden kacmadı. Kutnuk kumaş
Sağol canımMasa örtüsünün manevi değeri var kullanmak istedim..Annemin çeyizinden tam 50 yıllık hiç kullanılmamıştı 2 seferdir sunumlarımda kullanıyorum