- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Denemeden bilemezsinizKüçük ölçülerle deneyebilirsinizO kadar güzel görünüyor ki bi an kalkıp bende mi yapsam dedim
Ama mümkün drgil tabi ki :))
Ellerine sağlık başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denemeden bilemezsinizKüçük ölçülerle deneyebilirsinizO kadar güzel görünüyor ki bi an kalkıp bende mi yapsam dedim
Ama mümkün drgil tabi ki :))
Ellerine sağlık başarılar dilerim.
Tamam öyle olsun,ben bir şey görmedim,okumadım
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık Nevrestecim ıçli köfte ve diğer tüm yemeklerin "ye beni" diyor. Yarışmada başarılar dilerim. Hepsi harika
Sağol canımİçli köfteyi öğrenmek hemen olmuyor,birkaç deneme sonrası tutturabiliyoruz.Bu sebeple az ölçülerle mutlaka denemeni tavsiye ederim..Tekrar tekrar deneyince mutlaka oluyorNevoşum ellerine sağlık.
İçli köfteye bayılırım ama yapmayı becerebiliyorum desem yalan olur :)
Ben de gidip dondurulmuş alayım bari canım çekti
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Hayırlı ramazanlar.
Sağol canımnevo dokturmussun basarılar
nasılsınn gorusemedık bayadır nevomSağol canım
İyiyim canım sağol sen nasılsınnasılsınn gorusemedık bayadır nevom
Sağol canımİçli köfteyi öğrenmek hemen olmuyor,birkaç deneme sonrası tutturabiliyoruz.Bu sebeple az ölçülerle mutlaka denemeni tavsiye ederim..Tekrar tekrar deneyince mutlaka oluyor
Hayırlı Ramazanlar canım
ıyıyım canım sagol :) bıldıgın gıbı valla bende hıc bı degısıklık yokİyiyim canım sağol sen nasılsın
Şehireymi senle konuşmucam ben bannneeeeeTel şehriye koysaydınBulgur ile birlikte ıslatacaksınHatta arpa şehriye bile olabilir
Sağol canımMasa örtüsünün manevi değeri var kullanmak istedim..Annemin çeyizinden tam 50 yıllık hiç kullanılmamıştı 2 seferdir sunumlarımda kullanıyorum
Bende Antepli sayılırımŞehireymi senle konuşmucam ben bannneeeee
benmi? antepliyim yoksa senmi kafam karışıo bea
Onu bende gördüm ama denemedim...İçli köfte oyup başarılı olamayan hatunalrımız. Salatalıklada deneyin.
Bİr videoda ona şahit oldum cok prtaikdi.
Çok teşekkür ederim canımTarçın mı hiç denemedimNar ekşisini deneyeceğimay ellerine sağlık bayılırım içli köfteye ama çok çok çok nadir yapıyorum ben tarçında koyuyorum içine ve kızarttıktan sonra nar ekşisi dökerim (nar ekşisine bayılıyorum sanırım ondan :) )
Çok teşekkür ederim canımO köfteleri benim 3 numara iftar öncesi yediİstersen sana da yapar yollarımCanım ellerine sağlık ama aklıma bir şey takıldı neden pişmeden önce 14 içli köfte var da piştikten sonra 9 kalıyor anladığım kadarı ile herkes oruç ve iftarı bekliyor yoksa o beş köfteyi benim için kargoya mi verdin ay canım ya niye zahmet ettin