Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-İçli Köfte-Öncü Biber Salçası Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ellerine sağlık Nevrestecim ıçli köfte ve diğer tüm yemeklerin "ye beni:KK72:" diyor. Yarışmada başarılar dilerim. Hepsi harika:KK73:

Nevoşum ellerine sağlık.
İçli köfteye bayılırım ama yapmayı becerebiliyorum desem yalan olur :)
Ben de gidip dondurulmuş alayım bari canım çekti :KK70:

Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Hayırlı ramazanlar.

Nevoşum ellerine sağlık.
İçli köfteye bayılırım ama yapmayı becerebiliyorum desem yalan olur :)
Ben de gidip dondurulmuş alayım bari canım çekti :KK70:

Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Hayırlı ramazanlar.
Sağol canım:KK68:İçli köfteyi öğrenmek hemen olmuyor,birkaç deneme sonrası tutturabiliyoruz.Bu sebeple az ölçülerle mutlaka denemeni tavsiye ederim..Tekrar tekrar deneyince mutlaka oluyor:KK19:
Hayırlı Ramazanlar canım:KK36:

Sağol canım:KK68:İçli köfteyi öğrenmek hemen olmuyor,birkaç deneme sonrası tutturabiliyoruz.Bu sebeple az ölçülerle mutlaka denemeni tavsiye ederim..Tekrar tekrar deneyince mutlaka oluyor:KK19:
Hayırlı Ramazanlar canım:KK36:

Denedim ama bu şekilde şekil veremedim.
Benimkiler normal köfte gibi yuvarlak yassı oldu :KK70:
Ama tadı güzeldi en azından.
:KK60:

Tel şehriye koysaydın:KK66:Bulgur ile birlikte ıslatacaksın:KK45::KK45:Hatta arpa şehriye bile olabilir:kk77:
Sağol canım:KK60:Masa örtüsünün manevi değeri var kullanmak istedim..Annemin çeyizinden tam 50 yıllık hiç kullanılmamıştı 2 seferdir sunumlarımda kullanıyorum:KK45:
Şehireymi senle konuşmucam ben bannneeeee:63:
benmi? antepliyim yoksa senmi kafam karışıo bea :KK53::KK60:

İçli köfte oyup başarılı olamayan hatunalrımız. Salatalıklada deneyin.
Bİr videoda ona şahit oldum cok prtaikdi.

ay ellerine sağlık bayılırım içli köfteye ama çok çok çok nadir yapıyorum ben tarçında koyuyorum içine ve kızarttıktan sonra nar ekşisi dökerim (nar ekşisine bayılıyorum sanırım ondan :) )

ay ellerine sağlık bayılırım içli köfteye ama çok çok çok nadir yapıyorum ben tarçında koyuyorum içine ve kızarttıktan sonra nar ekşisi dökerim (nar ekşisine bayılıyorum sanırım ondan :) )
Çok teşekkür ederim canım:KK36:Tarçın mı hiç denemedim:kk77:Nar ekşisini deneyeceğim:KK19:

Canım ellerine sağlık :KK66: ama aklıma bir şey takıldı neden pişmeden önce 14 içli köfte var da piştikten sonra 9 kalıyor anladığım kadarı ile herkes oruç ve iftarı bekliyor :KK70: :KK70: yoksa o beş köfteyi benim için kargoya mi verdin :KK66: ay canım ya niye zahmet ettin

Canım ellerine sağlık :KK66: ama aklıma bir şey takıldı neden pişmeden önce 14 içli köfte var da piştikten sonra 9 kalıyor anladığım kadarı ile herkes oruç ve iftarı bekliyor :KK70: :KK70: yoksa o beş köfteyi benim için kargoya mi verdin :KK66: ay canım ya niye zahmet ettin
Çok teşekkür ederim canım:KK60:O köfteleri benim 3 numara iftar öncesi yedi:KK45:İstersen sana da yapar yollarım:kk77::KK45:

X