• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-İçli Köfte-Öncü Biber Salçası Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Nevoşum ellerine sağlık.
İçli köfteye bayılırım ama yapmayı becerebiliyorum desem yalan olur :)
Ben de gidip dondurulmuş alayım bari canım çekti :KK70:

Ellerine sağlık, yarışmada başarılar.
Hayırlı ramazanlar.
Sağol canım:KK68:İçli köfteyi öğrenmek hemen olmuyor,birkaç deneme sonrası tutturabiliyoruz.Bu sebeple az ölçülerle mutlaka denemeni tavsiye ederim..Tekrar tekrar deneyince mutlaka oluyor:KK19:
Hayırlı Ramazanlar canım:KK36:

Sağol canım:KK68:İçli köfteyi öğrenmek hemen olmuyor,birkaç deneme sonrası tutturabiliyoruz.Bu sebeple az ölçülerle mutlaka denemeni tavsiye ederim..Tekrar tekrar deneyince mutlaka oluyor:KK19:
Hayırlı Ramazanlar canım:KK36:

Denedim ama bu şekilde şekil veremedim.
Benimkiler normal köfte gibi yuvarlak yassı oldu :D
Ama tadı güzeldi en azından.
:KK60:

Tel şehriye koysaydın:KK66:Bulgur ile birlikte ıslatacaksın:KK45::KK45:Hatta arpa şehriye bile olabilir:kk77:
Sağol canım:KK60:Masa örtüsünün manevi değeri var kullanmak istedim..Annemin çeyizinden tam 50 yıllık hiç kullanılmamıştı 2 seferdir sunumlarımda kullanıyorum:KK45:
Şehireymi senle konuşmucam ben bannneeeee:63:
benmi? antepliyim yoksa senmi kafam karışıo bea :KK53::KK60:

ay ellerine sağlık bayılırım içli köfteye ama çok çok çok nadir yapıyorum ben tarçında koyuyorum içine ve kızarttıktan sonra nar ekşisi dökerim (nar ekşisine bayılıyorum sanırım ondan :) )
Çok teşekkür ederim canım:KK36:Tarçın mı hiç denemedim:kk77:Nar ekşisini deneyeceğim:KK19:

Canım ellerine sağlık :KK66: ama aklıma bir şey takıldı neden pişmeden önce 14 içli köfte var da piştikten sonra 9 kalıyor anladığım kadarı ile herkes oruç ve iftarı bekliyor :KK70: :KK70: yoksa o beş köfteyi benim için kargoya mi verdin :KK66: ay canım ya niye zahmet ettin
Çok teşekkür ederim canım:KK60:O köfteleri benim 3 numara iftar öncesi yedi:KK45:İstersen sana da yapar yollarım:kk77::KK45:

Back