yani nevos senin koca yapti susma dionYok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydim
ailecekmi beceriksizler didinEnişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermiş
Sen deynep ile aramızı bozacaksın ama çok beklersinyani nevos senin koca yapti susma dionnevos bu deynep sizi bosatcak benden demesi güvenme ona
Nevoş keşke bu halini de çekmişsin madem koysaydın,çok güzel görünüyor.Hatta konuluyorsa şimdi de koysana.Patlıcanı ben yaptım başkası pişirdiNormaldede fırında pişiyor siz ateş mi yakıyorsunuz
Eki Görüntüle 1851187
Yok canım benim tarif içli köfte o yüzden bunu koymama gerek yok,uygunda olmazNevoş keşke bu halini de çekmişsin madem koysaydın,çok güzel görünüyor.Hatta konuluyorsa şimdi de koysana.
Sen deynep ile aramızı bozacaksın ama çok beklersinO sen yokken beni hiç yalnız bırakmadı
üzülme nevosum seve seve yapiyor yemekleriEşin için ben bile üzülmeye başladımYazık adamcağıza
Emekli olsa daha çok işe yarayacaküzülme nevosum seve seve yapiyor yemekleri
korkar görmüstür seni ondan yoksa o patlicalanlarin hattrina degildirSen deynep ile aramızı bozacaksın ama çok beklersinO sen yokken beni hiç yalnız bırakmadı
kap kara patlicanimiNevoş keşke bu halini de çekmişsin madem koysaydın,çok güzel görünüyor.Hatta konuluyorsa şimdi de koysana.
Avukatlarım yok zatenkorkar görmüstür seni ondan yoksa o patlicalanlarin hattrina degildiravukatlarinda uyuyor
Pişmemiş halinden bahsediyorkap kara patlicanimi
tuzaga düsüyürsun dikkatli ol
Nasıl bir tuzaktuzaga düsüyürsun dikkatli ol
Düşündüm de yanık olan kabuğu ,yansa biberlerde yanardı,kabuklarını soyup yenilirkap kara patlicanimi
yanmis patlicanlar gibimiEmekli olsa daha çok işe yarayacak
Eşim o gün işteydi akşam geldi evde olsaydı belki yanmazlardıyanmis patlicanlar gibimi
Hayallerimi yıktın,ağlayacağım şimdituzaga düsüyürsun dikkatli ol
deynep var ya onuda yolcagimAvukatlarım yok zatenSen yanlış zamanda beni yalnız bıraktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?