Şimdi gidip bulurum3 degil 2
O'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.kapkara simsiyah öylemisen yermisin
duyanda patlicalanlari ben yaktim sancakBeni seni kovmuyorum buda doğru söylemediğini gösteriyor
Mangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımO'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.
Benim tarifim içli köfte lütfen onun hakkında yorum yapalımduyanda patlicalanlari ben yaktim sancak
2 sene önceki sofarmi onun icinmi sabote ettinSen sofra hazırlamaktan ne anlarsınYarışmayı düşündüğüm için izin vermiyorum
Adam bilse o patlıcanların yarışmaya gireceğini dikkat ederdi deMangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımOdun ateşinde pişti
Konu açsaydın bunlar olmayacaktı2 sene önceki sofarmi onun icinmi sabote ettin
Patlıcanı ben yaptım başkası pişirdiAdam bilse o patlıcanların yarışmaya gireceğini dikkat ederdi derabia01 duydun değil mi patlıcanları başkasına yaptırmış pardon yaktırmış
nevos bak ne diyorO'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.
Kesin öyledirnevos bak ne diyorsucu esine atiyor amaci sizi ayirmak inanma bu cadiya senin yuvani bozacak duydun
onuda eniste yapti demiBenim tarifim içli köfte lütfen onun hakkında yorum yapalımBu mesajı yazdığıma pişman olabilirm
Yok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydimnevos bak ne diyorsucu esine atiyor amaci sizi ayirmak inanma bu cadiya senin yuvani bozacak duydun
Enişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermiş
ben ne dedim bi ölcem günü bilmemMangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımOdun ateşinde pişti
Yok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydim
Enişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermiş
İmdatben ne dedim bi ölcem günü bilmem
kesin tabikiKesin öyledir
Ne oldu canım,yardıma ihtiyacın var mı?
Eşin için ben bile üzülmeye başladımkesin tabikikeske bukadar becereriksiz olup kocana yüklenmeyesdyin
Evet aranızda kaldımNe oldu canım,yardıma ihtiyacın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?