- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Onun tarafı tam belli değildeynep var ya onuda yolcagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun tarafı tam belli değildeynep var ya onuda yolcagim
He heyt be,sıkıyorsa gel,Nevoş bu hatunun yaşı ,boyu,kilosu nasıl,ortaya çıktım ama ,beni ezmesindeynep var ya onuda yolcagim
Yaşı 35 kilosu 50 falandırYok ezmezHe heyt be,sıkıyorsa gel,Nevoş bu hatunun yaşı ,boyu,kilosu nasıl,ortaya çıktım ama ,beni ezmesin
Ha tamam o zaman meydan okumaya devamYaşı 35 kilosu 50 falandırYok ezmez
Sonra pişman olma
O ne anam babam nefis görünüyorPatlıcanı ben yaptım başkası pişirdiNormaldede fırında pişiyor siz ateş mi yakıyorsunuz
Eki Görüntüle 1851187
Patlıcan ve soğan kebabı canımO ne anam babam nefis görünüyor
Şifa olsun gözüm kaldıPatlıcan ve soğan kebabı canım
Hayırlı geceler canımSaat bayağı gelmiş,ben kaçıyorum,şimdi rabia korktu da kaçtı der ama olsun,yarın döverim Onu ,iyi geceler
Sağol canımÇok kolay sende yaparsın
Şifa olsun gözüm kaldı
Yaparımda senin ölçü az gözüktü gözüme kaç patlıcan kaç tepsi çıktıSağol canımÇok kolay sende yaparsın
Rabişle, 20 kişi gelse yine başedemez canımTakviye ekip çağıralım
-VUSLAT- @cimcimegfb ya da Hatmece 'yi çağıralım güçlü kuvvetli,icabından gelir.
tamam nevosum bana uyar
nuryolu @cimcimegfb @aeben deynepnaz -VUSLAT-
kizlarrrrr
nevosun yaptigi iftar sofrasi varya onu annesi hazirlamis size ben yaptim diye yutturdu
dün telefonda konusurken anlatti
birde sizleri annesinin yaptigi yemekle solliyacakmis
nasil nevosum
Çıkın çıkın gelin
Az mı Biz 2 günde bitiremedikYaparımda senin ölçü az gözüktü gözüme kaç patlıcan kaç tepsi çıktı
İnşaallah Nur'cumBende çok isterimBir gun seninle bir araya gelip bi cay icmeyi cok isterim nevoscum Rabbim nasip etsin