O ne anlar yarışmadan ,az önce bana özelden yazdı,annesi yapacakmış yemekleri,o havasını atacakmış.O patlıcanlar kabukları ile yenmiyor ,O mantıların o şekilde katlaması ne kadar uğraştırıyor sen biliyor musun
Haklı olduğunu kanıtlaman için bize ramazan sofrası eklemen lazım
O konu açmaya bile erinirO ne anlar yarışmadan ,az önce bana özelden yazdı,annesi yapacakmış yemekleri,o havasını atacakmış.
Konuyu zaten kardeşi açacakmış,çekimi de kardeşi yapacakmışO konu açmaya bile erinir
Konuyu açmadan diskalifiye ediyorumKonuyu zaten kardeşi açacakmış,çekimi de kardeşi yapacakmış
2 sene önce eklemisdim nevosum unutmaO patlıcanlar kabukları ile yenmiyor ,O mantıların o şekilde katlaması ne kadar uğraştırıyor sen biliyor musun
Haklı olduğunu kanıtlaman için bize ramazan sofrası eklemen lazım
3 yıl oldu2 sene önce eklemisdim nevosum unutmanankörlügü hic sevmem
dogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmis diyorumSen benim konuma sabotajmı yapıyorsun
Beni seni kovmuyorum buda doğru söylemediğini gösteriyordogru söyleyeni 9 köyden kovarlarmis diyorum
kapkara simsiyah öylemiBeni de kendine benzeteceksinBelki yanık seviyorlardır.
Offf onunla kaç ekmek yenir şimdiKim o patlıcanları yakan batlıcanı soycan tuzlu suda bEkleyip suyunu ıslak havluylan silip bol yağda Allahım sana geliyorum ben hemen gidip patlıcan kızartacağım kendi kendimi acıktırdım tey tey
nevos benim sifremi biliyor Muneye duyrulurO ne anlar yarışmadan ,az önce bana özelden yazdı,annesi yapacakmış yemekleri,o havasını atacakmış.
Biz yedik zaten size ikram etmiyoruzkapkara simsiyah öylemisen yermisin
Yalandan kim ölmüşnevos benim sifremi biliyor Muneye duyrulur
ben senmimKonuyu zaten kardeşi açacakmış,çekimi de kardeşi yapacakmış
Konuyu açmadan diskalifiye ediyorum
Sen sofra hazırlamaktan ne anlarsın
kim olcak beceriksiz nevosKim o patlıcanları yakan batlıcanı soycan tuzlu suda bEkleyip suyunu ıslak havluylan silip bol yağda Allahım sana geliyorum ben hemen gidip patlıcan kızartacağım kendi kendimi acıktırdım tey tey