Sağol canımEllerine sağlık Nevresteciğim
Nefis görünüyor herşey
Onların hepsini yedinizmi ya
Sağol canımWuwwww harikasin nevosum
yarışmada başarılar dilerim . Su icli kofteyi bir beceremiyorum . Ramazandan sonra deneyim ins senin tarifle
Afiyet olsun, yarasın canımSağol canımHemen hemen bitti sayılır Ama sonrasında yürüyüş yaptık Benim kızlarda oruç tutuyor ,öyle olunca yeniyor yoksa imkansız
Sağol canımSen baklavalar,börekler yapıyorsun içli köfteyi çok rahat yaparsın
Aslında her zaman böyle olmuyor..Bu baklava dilber dudağı yaptığım zaman kalan hamurlar ve parçalar ile yaptığım baklavaAfiyet olsun, yarasın canım
Bir şey sormak istiyorum:
Baklavanın görüntüsü çok güzel
Ama rengi neden açık renkli? Kullandığın yağ ilemi alakalı, yani Gaziantepte genelde sade yağ kullanılır onunlamı alakalıÇünkü mesela benim yaptıklarım daha kırmızı oluyor, bu çok pişirdiğim anlamına mı geliyor?
İyice yoğurdun muBir kere denedim olmadi . Tariflerdn kaynaklidit .belki
Çok teşekkür ederim..Su icli Köftenin tarifini ögrenmek hicte fena olmadi,.. kayinpeder adanalidir da bizde ögrenmeden olmaz.
Hersey güzel görünüyor, ellerine saglik olsun.
Tekrar ellerine sağlık canımAslında her zaman böyle olmuyor..Bu baklava dilber dudağı yaptığım zaman kalan hamurlar ve parçalar ile yaptığım baklavaKullandığım yağ ve nişasta ile alakalı Bundan önce yaptığım baklavayı çok kızartmıştım bunda temkinli oldum ve tadı çok güzel ve hafif olmuş
Teşekkür ederim canımTekrar ellerine sağlık canım
Verdiğin bilgiler için teşekkürler
Sol tarafına cevap veriyorumSol taraftan gelen kötü ses;Şu içli köfteyi yapıyorsunuz sonra bütün oyları kapıyorsunuz Olmamış bu masa, diskalifiye ediniz
Sağ taraftan gelen iyi ses;Nevoşum süpersin Her şey harika görünüyor Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim
Eses'cim teşekkür ederimBen aynı durum şu >>
Bu kadar hamaratlıktan birazcık bana da ver
Süper yaaaa sofraya bak
Offf bunları yapıo zayıf nasıl kalıyorsun
Eses'cim teşekkür ederim
Ölçülü yediğimiz zaman birşey olmuyorBirde eşim daha fazla yediği için sorun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?