- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Şimdi gidip bulurum3 degil 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi gidip bulurum3 degil 2
O'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.kapkara simsiyah öylemi sen yermisin
duyanda patlicalanlari ben yaktim sancakBeni seni kovmuyorum buda doğru söylemediğini gösteriyor
Mangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımOdun ateşinde piştiO'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.
Benim tarifim içli köfte lütfen onun hakkında yorum yapalımBu mesajı yazdığıma pişman olabilirmduyanda patlicalanlari ben yaktim sancak
2 sene önceki sofarmi onun icinmi sabote ettinSen sofra hazırlamaktan ne anlarsınYarışmayı düşündüğüm için izin vermiyorum
Adam bilse o patlıcanların yarışmaya gireceğini dikkat ederdi de rabia01 duydun değil mi patlıcanları başkasına yaptırmış pardon yaktırmışMangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımOdun ateşinde pişti
Konu açsaydın bunlar olmayacaktı2 sene önceki sofarmi onun icinmi sabote ettin
Patlıcanı ben yaptım başkası pişirdiNormaldede fırında pişiyor siz ateş mi yakıyorsunuzAdam bilse o patlıcanların yarışmaya gireceğini dikkat ederdi de rabia01 duydun değil mi patlıcanları başkasına yaptırmış pardon yaktırmış
nevos bak ne diyor sucu esine atiyor amaci sizi ayirmak inanma bu cadiya senin yuvani bozacak duydunO'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.
Kesin öyledirnevos bak ne diyor sucu esine atiyor amaci sizi ayirmak inanma bu cadiya senin yuvani bozacak duydun
onuda eniste yapti demi deynepnaz dedi gibiBenim tarifim içli köfte lütfen onun hakkında yorum yapalımBu mesajı yazdığıma pişman olabilirm
Yok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydimnevos bak ne diyor sucu esine atiyor amaci sizi ayirmak inanma bu cadiya senin yuvani bozacak duydun
Enişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermişonuda eniste yapti demi deynepnaz dedi gibi
ben ne dedim bi ölcem günü bilmemMangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımOdun ateşinde pişti
onuda eniste yapti demi deynepnaz dedi gibi
Yok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydim
Enişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermiş
İmdatben ne dedim bi ölcem günü bilmem
kesin tabiki keske bukadar becereriksiz olup kocana yüklenmeyesdyinKesin öyledir
Ne oldu canım,yardıma ihtiyacın var mı?
Eşin için ben bile üzülmeye başladımYazık adamcağızakesin tabiki keske bukadar becereriksiz olup kocana yüklenmeyesdyin
Evet aranızda kaldımNe oldu canım,yardıma ihtiyacın var mı?