Şimdi gidip bulurum3 degil 2![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi gidip bulurum3 degil 2![]()
O'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.kapkara simsiyah öylemisen yermisin
![]()
duyanda patlicalanlari ben yaktim sancakBeni seni kovmuyorum buda doğru söylemediğini gösteriyor![]()
Mangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımO'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.![]()
Benim tarifim içli köfte lütfen onun hakkında yorum yapalımduyanda patlicalanlari ben yaktim sancak![]()
2 sene önceki sofarmi onun icinmi sabote ettinSen sofra hazırlamaktan ne anlarsınYarışmayı düşündüğüm için izin vermiyorum
![]()
Adam bilse o patlıcanların yarışmaya gireceğini dikkat ederdi deMangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımOdun ateşinde pişti
![]()
Konu açsaydın bunlar olmayacaktı2 sene önceki sofarmi onun icinmi sabote ettin![]()
Patlıcanı ben yaptım başkası pişirdiAdam bilse o patlıcanların yarışmaya gireceğini dikkat ederdi derabia01 duydun değil mi
patlıcanları başkasına yaptırmış pardon yaktırmış
![]()
nevos bak ne diyorO'nun suçu ne ki,enişte yakmıştır mangalda,Nevoş ta yarışmaya katılacaktım ,niye yaktın ,dikkat etmedin diye kızmıştır.![]()
Kesin öyledirnevos bak ne diyorsucu esine atiyor
amaci sizi ayirmak inanma bu cadiya
senin yuvani bozacak duydun
![]()
onuda eniste yapti demiBenim tarifim içli köfte lütfen onun hakkında yorum yapalımBu mesajı yazdığıma pişman olabilirm
![]()
Yok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydimnevos bak ne diyorsucu esine atiyor
amaci sizi ayirmak inanma bu cadiya
senin yuvani bozacak duydun
![]()
Enişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermiş
ben ne dedim bi ölcem günü bilmemMangalda pişmedi canım ekmek fırınında pişirmeye yolladımOdun ateşinde pişti
![]()
Yok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydim![]()
Enişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermiş![]()
İmdatben ne dedim bi ölcem günü bilmem![]()
kesin tabikiKesin öyledir![]()
Ne oldu canım,yardıma ihtiyacın var mı?
Eşin için ben bile üzülmeye başladımkesin tabikikeske bukadar becereriksiz olup kocana yüklenmeyesdyin
![]()
Evet aranızda kaldımNe oldu canım,yardıma ihtiyacın var mı?![]()