- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
yani nevos senin koca yapti susma dion nevos bu deynep sizi bosatcak benden demesi güvenme onaYok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani nevos senin koca yapti susma dion nevos bu deynep sizi bosatcak benden demesi güvenme onaYok benim eşim yaksa ben öyle yapardım da ,ondan şeyettiydim
ailecekmi beceriksizler didinEnişte yapsa yine iyi,odun fırınına göndermiş
Sen deynep ile aramızı bozacaksın ama çok beklersinO sen yokken beni hiç yalnız bırakmadıyani nevos senin koca yapti susma dion nevos bu deynep sizi bosatcak benden demesi güvenme ona
Nevoş keşke bu halini de çekmişsin madem koysaydın,çok güzel görünüyor.Hatta konuluyorsa şimdi de koysana.Patlıcanı ben yaptım başkası pişirdiNormaldede fırında pişiyor siz ateş mi yakıyorsunuz
Eki Görüntüle 1851187
Yok canım benim tarif içli köfte o yüzden bunu koymama gerek yok,uygunda olmazNevoş keşke bu halini de çekmişsin madem koysaydın,çok güzel görünüyor.Hatta konuluyorsa şimdi de koysana.
Sen deynep ile aramızı bozacaksın ama çok beklersinO sen yokken beni hiç yalnız bırakmadı
üzülme nevosum seve seve yapiyor yemekleriEşin için ben bile üzülmeye başladımYazık adamcağıza
Emekli olsa daha çok işe yarayacaküzülme nevosum seve seve yapiyor yemekleri
korkar görmüstür seni ondan yoksa o patlicalanlarin hattrina degildir avukatlarinda uyuyorSen deynep ile aramızı bozacaksın ama çok beklersinO sen yokken beni hiç yalnız bırakmadı
kap kara patlicanimiNevoş keşke bu halini de çekmişsin madem koysaydın,çok güzel görünüyor.Hatta konuluyorsa şimdi de koysana.
Avukatlarım yok zatenSen yanlış zamanda beni yalnız bıraktınkorkar görmüstür seni ondan yoksa o patlicalanlarin hattrina degildir avukatlarinda uyuyor
Pişmemiş halinden bahsediyorOnlar tabi kara olacakkap kara patlicanimi
tuzaga düsüyürsun dikkatli ol
Nasıl bir tuzaktuzaga düsüyürsun dikkatli ol
Düşündüm de yanık olan kabuğu ,yansa biberlerde yanardı,kabuklarını soyup yenilirkap kara patlicanimi
yanmis patlicanlar gibimiEmekli olsa daha çok işe yarayacak
Eşim o gün işteydi akşam geldi evde olsaydı belki yanmazlardıyanmis patlicanlar gibimi
Hayallerimi yıktın,ağlayacağım şimdituzaga düsüyürsun dikkatli ol
deynep var ya onuda yolcagimAvukatlarım yok zatenSen yanlış zamanda beni yalnız bıraktın