- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
O kadarını paylaşmıyorum bulamazsınbulucam zaten araban ne onun modelini bile yayicagim ortaliga buldu yerde calsssinlar diye
Yenisini alacağım zaten sorun olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadarını paylaşmıyorum bulamazsınbulucam zaten araban ne onun modelini bile yayicagim ortaliga buldu yerde calsssinlar diye
Pembe gözlük takmadan bakıyor bana Aynı senin gibiodami kesf etmis belliydi baklava patlican yakarsan olcagu buydu
Ayyyy çok korktumsira sanada gelecek
benim yolumda yani sevdim onuPembe gözlük takmadan bakıyor bana Aynı senin gibi
korkcan tabiki nevosu yoluyoz surda demiAyyyy çok korktum
Seveceksin tabii,ben sevilmeyecek biri miyim(Kemal Sunal bakışı)benim yolumda yani sevdim onu
sen öle san nevosum kurtulusun yok bendenO kadarını paylaşmıyorum bulamazsın
Yenisini alacağım zaten sorun olmaz
Faceyi kapatmışsın nerden bulacaksın benisen öle san nevosum kurtulusun yok benden
Takviye ekip çağıralımFaceyi kapatmışsın nerden bulacaksın beni
Hepimize baş gelir çenesine yetişemeyizTakviye ekip çağıralım
-VUSLAT- cimcimegfb ya da Hatmece 'yi çağıralım güçlü kuvvetli,icabından gelir.
nevosun yaptigi yemegi gördün demi patlicanlari yakmisSeveceksin tabii,ben sevilmeyecek biri miyim(Kemal Sunal bakışı)
Tek farkeden ben sanmıştımsus kimse duymasınnevosun yaptigi yemegi gördün demi patlicanlari yakmis
2 güne kalmaz acacamki nerelerde gezip tozdugunu yemek yapmadigini ispatlicamFaceyi kapatmışsın nerden bulacaksın beni
tekere tekere gelinTakviye ekip çağıralım
-VUSLAT- cimcimegfb ya da Hatmece 'yi çağıralım güçlü kuvvetli,icabından gelir.
Tamam hepsini buraya ispikle görelim2 güne kalmaz acacamki nerelerde gezip tozdugunu yemek yapmadigini ispatlicam
piknikte bile arkadaslarin yapmis sen yan gel yatmissin
nevosum ben bosami konusuyorum sen söyle o vuslatin yaptigi mantimi yada senin kömür gibi yaktigin patlicalanlar haksizmiyimHepimize baş gelir çenesine yetişemeyiz
yani nevos yanik yemekleriyle kazansin diyon Mune burda sahtekarlik varTek farkeden ben sanmıştımsus kimse duymasın
O patlıcanlar kabukları ile yenmiyor ,O mantıların o şekilde katlaması ne kadar uğraştırıyor sen biliyor musunnevosum ben bosami konusuyorum sen söyle o vuslatin yaptigi mantimi yada senin kömür gibi yaktigin patlicalanlar haksizmiyim
Sen benim konuma sabotajmı yapıyorsunyani nevos yanik yemekleriyle kazansin diyon Mune burda sahtekarlik var
Beni de kendine benzeteceksinBelki yanık seviyorlardır.yani nevos yanik yemekleriyle kazansin diyon Mune burda sahtekarlik var