O kadarını paylaşmıyorum bulamazsınbulucam zaten araban ne onun modelini bile yayicagim ortaligabuldu yerde calsssinlar diye
![]()

Yenisini alacağım zaten sorun olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadarını paylaşmıyorum bulamazsınbulucam zaten araban ne onun modelini bile yayicagim ortaligabuldu yerde calsssinlar diye
![]()
Pembe gözlük takmadan bakıyor banaodami kesf etmis belliydi baklava patlican yakarsan olcagu buydu![]()
Ayyyy çok korktumsira sanada gelecek![]()
benim yolumda yani sevdim onuPembe gözlük takmadan bakıyor banaAynı senin gibi
![]()
korkcan tabiki nevosu yoluyoz surda demiAyyyy çok korktum![]()
Seveceksin tabii,ben sevilmeyecek biri miyim(Kemal Sunal bakışı)benim yolumda yani sevdim onu![]()
sen öle san nevosum kurtulusun yok bendenO kadarını paylaşmıyorum bulamazsın
Yenisini alacağım zaten sorun olmaz![]()
Faceyi kapatmışsın nerden bulacaksın benisen öle san nevosum kurtulusun yok benden![]()
Takviye ekip çağıralımFaceyi kapatmışsın nerden bulacaksın beni![]()
Hepimize baş gelir çenesine yetişemeyizTakviye ekip çağıralım
-VUSLAT-
cimcimegfb ya da
Hatmece 'yi çağıralım güçlü kuvvetli,icabından gelir.
![]()
nevosun yaptigi yemegi gördün demiSeveceksin tabii,ben sevilmeyecek biri miyim(Kemal Sunal bakışı)![]()
Tek farkeden ben sanmıştımnevosun yaptigi yemegi gördün demipatlicanlari yakmis
![]()
2 güne kalmaz acacamkiFaceyi kapatmışsın nerden bulacaksın beni![]()
tekere tekere gelinTakviye ekip çağıralım
-VUSLAT-
cimcimegfb ya da
Hatmece 'yi çağıralım güçlü kuvvetli,icabından gelir.
![]()
Tamam hepsini buraya ispikle görelim2 güne kalmaz acacamkinerelerde gezip tozdugunu yemek yapmadigini ispatlicam
piknikte bile arkadaslarin yapmis sen yan gel yatmissin![]()
nevosum ben bosami konusuyorum sen söyleHepimize baş gelir çenesine yetişemeyiz![]()
yani nevos yanik yemekleriyle kazansin diyonTek farkeden ben sanmıştımsus kimse duymasın
O patlıcanlar kabukları ile yenmiyor ,nevosum ben bosami konusuyorum sen söyleo vuslatin yaptigi mantimi yada senin kömür gibi yaktigin patlicalanlar
haksizmiyim
![]()
Sen benim konuma sabotajmı yapıyorsunyani nevos yanik yemekleriyle kazansin diyonMune burda sahtekarlik var
![]()
Beni de kendine benzeteceksinyani nevos yanik yemekleriyle kazansin diyonMune burda sahtekarlik var
![]()