Bugüne kaldı ,ancak gelebildim vuslatımNur sen bayağı arkada kalmışsın
Haklısın canım ama sonradan aklıma geldi işte yaaNurum.ellerine sağlık.canim o çığ kofte beni benden aldı .
Donerin de müthiş deniycem kesinlikle .
Yarışmada başarılar guzum
Elestiri;
Donerin altına lavas koyaydin müthiş olurdu
Muhafızzzlaarrr , Yakalayııınnnnevosssss senin imzadaki yazini caldim
Sen şimdi yazdın, Nevoş çiğ köfte için siyasete de damlarAyırdım tabii, gel şöyle siyaset taraflarına nevos oralara pek uğramaz veriyim canım
Bugüne kaldı ,ancak gelebildim vuslatım
İnşaallah canım aklımda ilk fırsattaTesekkur ederim kakaomSwni de bekliyoz canim
nurumm burdaaa kepse pilavi cok yapilior kendilerine ozgu yemek yok herseyi karistirip yiyor;arbir ara kendilerine tepsi kebabi yaptimm tepsiyi de yiyeceklerdi
Yok canıım , yap bence ...Çiğköftenin bu kadar sevildiğini bilsem bende yapardım ne yalan sölimNevroş çaktırma ben ne anlarim çiğ köfteden
Çok teşekkür ederim canımmEllerine sağlık herşey harika görünüyor ya:)
Şu an Hiçbirşey istemiyordu canım kuru fasulyeyi görene kadarbayilirimmm
Öylesiinnn müdürüm , şirinler köyünün şirinesisin senAy benden ne istediniz, halbuki ne kadarrrr şirinnnn, ne kadarrr tatlı bir kadınım, öyleyim değil mi çabuk cevap verin
Çok teşekkür ederim müdürüm , beğenmiş olman beni çok mutlu ettinuryolu ellerine kollarına sağlık, bir seferde ağzımızın suyunu akıtmasan olmaz mı? Bu nasıl güzel bir sofradır böyle
Çok teşekkür ederim esecimŞahane sofra
Bayıldım ellerine sağlık cnm
Çok teşekkür ederim aebencimNurum ellerine sağlık yine döktürmüşsün bacım maşallah
Bu yöntemle döneri bende yaparım . Hatta ciger döner bile yapıyorum bu yöntemle tavsiye ederim oda harika oluyor
Çok teşekkür ederim canımeline sağlık canım başarılar
Çok teşekkür ederimmHarika bir sofra
Hayırlı Ramazanlar derincimHer zamanki gibi harika görünüyor.
Ellerine sağlık Nur'cum.
Hayırlı ramazanlar, yarışmada başarılar.
AramızddaaaSen şimdi yazdın, Nevoş çiğ köfte için siyasete de damlar
Çok teşekkür ederimSofranız çok lezzetli :) Ellerinize sağlık.
Ben bunu yoğurtla terbiye ediyorum,daha yumuşak oluyor. Birde daha ince kiyiyorum.
Tavuklusuda çok güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?