Oooo maddeyide hemen hazırladıkSitenin vazife başındaki üyesine aleni tehdit var demek8912311/244'e muhalefetten tıkalım mapusa
Tabii, bende madde çok, her duruma uygun bir madde bulurum
Sabah yazıları okuyunca habibte sana direnç gösterecektir, şimdiden kenara ekle bu maddeyi, yetkiliye mukavemet 68881-1'den tevkif edersinSıkıştığım zaman etikletlerim maddeyi yapıştırırsın
Tamam ben bu maddeyi bir yere not ediyorumSabah yazıları okuyunca habibte sana direnç gösterecektir, şimdiden kenara ekle bu maddeyi, yetkiliye mukavemet 68881-1'den tevkif edersin
Yok ben ondan bahsetmiyorumEtsiz çiğköfte yapabilirsin
Aslında cımbızın olmasa çok hoş bir kadınsın da işte,cımbız işi bozuyorAy benden ne istediniz, halbuki ne kadarrrr şirinnnn, ne kadarrr tatlı bir kadınım, öyleyim değil mi çabuk cevap verin
Yok yok kilo falan yapmaz nevoş, rahat olunBu çiğköfteler kilo yapıyormuş
Ayırdım tabiiNurum bana ayırmış kiii
Ben zaten aebenle senden bekliyordum böyle ziyafet masası.Herşey süper gözüküyor. Bu sunumlardan sonra millet yarışmaya da korkacak .Eşleriniz çok şanslı kızlar,hem marifet hem tatlılık,yarışmada başarılar dilerim Nur'um .Millet çiğ köfteyi istemiş ama sen bana dönr,pilav tabağını ver,çok iştah çekici duruyor
Ahahhahahaaa , evet canım yeni çıkmışHaaaaa bu arada Icin sut diyee bir marka mi var
Nur ne dedi bize şirinler köyünün şirinleri dedi.Kim akıllı uslu biri olursa çiğ köfteyi,döneri o görür.Ben uslu durduğuma göre ben göreceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?