• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Et Döner Ve Domatesli Pilav -İçim Süt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Sabah yazıları okuyunca habibte sana direnç gösterecektir, şimdiden kenara ekle bu maddeyi, yetkiliye mukavemet 68881-1'den tevkif edersin:KK70::KK70::KK70:
Tamam ben bu maddeyi bir yere not ediyorum :rapci:karşı gelen olunca hemen gösteririm:70:

Nurum ellerine sağlık yine döktürmüşsün bacım maşallah :68:
Bu yöntemle döneri bende yaparım . Hatta ciger döner bile yapıyorum bu yöntemle tavsiye ederim oda harika oluyor ;)

:confused::confused::confused::confused:
Ben zaten aebenle senden bekliyordum böyle ziyafet masası.:süslü:Herşey süper gözüküyor.:rapci:Bu sunumlardan sonra millet yarışmaya da korkacak:KK53:.Eşleriniz çok şanslı kızlar,hem marifet hem tatlılık,yarışmada başarılar dilerim Nur'um:KK19:.Millet çiğ köfteyi istemiş ama sen bana dönr,pilav tabağını ver,çok iştah çekici duruyor:KK72:

Çook teşekkür ederim deynoşum:KK60:Beğenmene çok sevindim :KK19:Daha ne masalar gelir canıım, benimki ne ki:halay:

Back