Benden gizli çiğköfte partisi yapıyorsunuz demekAyırdım tabii , gel şöyle siyaset taraflarına nevos oralara pek uğramaz veriyim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden gizli çiğköfte partisi yapıyorsunuz demekAyırdım tabii , gel şöyle siyaset taraflarına nevos oralara pek uğramaz veriyim canım
Gözünü dikmediğin bir o kalmıştınevosssss senin imzadaki yazini caldim
Hahahahahahha yasli seni beni kiskaniyorsun senOooo maddeyide hemen hazırladık HAbibte bitsin sen
Yasina olan saygimdan susuyorummm cirkin seyAblam beni tehdit ediyor.''Mune ve Kazen hariç herkesi toplayıp gel korkmuyorum'' diyor
Kk'nin görevli üyesine görev başında aleni tehdit var.Lütfen gerekeni yapın
Cok hosuna gitmisssss nevos neneSıkıştığım zaman etikletlerim maddeyi yapıştırırsın
Tamam ben bu maddeyi bir yere not ediyorum karşı gelen olunca hemen gösteririm
Yasina olan saygimdan susuyorummm cirkin sey
Cok hosuna gitmisssss nevos nene
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederimAncaaa not et aklinda tutamazsin yaaa yasindan dolayi ben sana hatirlatirim takma disli yasli seni
Hih kustum senle..Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim
Mune abla görüyor musun neler neler söylüyor banaHemen tevkif edelim
O biraz zorHih kustum senle..
Yaslandign yeter artik.birsk buralari bizlere kalsinO biraz zor
Bugün benim doğum günüm95 yaşına girdimSenin için ne güzel bir haberBir yaş daha yaşlandım
Sizi bırakmam imkansızYaslandign yeter artik.birsk buralari bizlere kalsin
Benim gibi guzel alimli bayana yol ver snede yol al nenecigimSizi bırakmam imkansız
Elinize sağlık bu gidişle madalyalar ortada kalacak bana verebilirsin şaka bi yana mükemmel bi masa bayıldımmm