- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
ellerine sağlık nur ben bakınca bile karnım doydu çok dolu dolu bir masa olmuş başarılar dilerim
Cok tesekkur ederim Avatar tanidik geliyor ... Soocute sen misin bacim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık nur ben bakınca bile karnım doydu çok dolu dolu bir masa olmuş başarılar dilerim
Ama bu haksizlikkkkk yyaaa bu sofraya rakip cikilmaz ki simdi bu nedir yyaa
ikinci kezmi madalya alicaksin ayiptir yahu sirayi vereydin kucuklerine
OFF MUTHIS GORUNUYO .ELLERINE VE EMEGINE SAGLIK
Ama bu haksizlikkkkk yyaaa bu sofraya rakip cikilmaz ki simdi bu nedir yyaa
ikinci kezmi madalya alicaksin ayiptir yahu sirayi vereydin kucuklerine
OFF MUTHIS GORUNUYO .ELLERINE VE EMEGINE SAGLIK
Kac yasindaydin sen habisimHahahahahahha yasli seni beni kiskaniyorsun sen
Benden gizli çiğköfte partisi yapıyorsunuz demek
Tamam o zaman ben yanlış anlamışımYok oyle bisey nevoscum ,kim soylediyse yalan
ayy valla ne yalan soylim cnm fotograf cektim sunum fln denedim ama senin sofrayi gorunce vazgectim bennOyle bi yazmisin ki yazinin sonunda bana saydiricaksin sandimdi Canim benim cok tesekkurler Ama her katildigim yarismayi kazanmiyom ki ,12 yarismadan 3 tanesini kazanabildim ,deneye deneye daha guzel seyler cikiyor ortaya...Hem inan masaya sunuma degil daha cok damak tadina en uygun tarifler oy aliyor Seni de bekliyoruz mutlaka ...Begendigine cok sevindim bu arada ,tekrar tesekkur ederim gurbetcim
evet bacım benim bu benim eski nickimdi dönüş yaptım orucluyken buraya gelmek istemiyoırum nefsime ağır geliyo :)Cok tesekkur ederim Avatar tanidik geliyor ... Soocute sen misin bacim
ay öyle deme ya katıl muhakkak ben fotoğraf olayını beceremiyorum bi o konu üşendiriyor sen onu da yapmışsın lütfen katılayy valla ne yalan soylim cnm fotograf cektim sunum fln denedim ama senin sofrayi gorunce vazgectim benn
bilemedim ki cnm bende buraya foto yollayamiyorum sorun ordada var arti fotolarim net degil.ay öyle deme ya katıl muhakkak ben fotoğraf olayını beceremiyorum bi o konu üşendiriyor sen onu da yapmışsın lütfen katıl
Katılım devam ediyor mu ki?ay öyle deme ya katıl muhakkak ben fotoğraf olayını beceremiyorum bi o konu üşendiriyor sen onu da yapmışsın lütfen katıl
evet ediyor hala.Katılım devam ediyor mu ki?
Keske ikram edebilme sansim olsaydi Cok tesekkur ederim canimCok merak ettim dönerin lezzetini tabaginiz çok lezzetli duruyor. Henüz nasıl oy veriliyor bilmiyorum ama becerebilirsem oyum size.
Ellerinize sağlık
nurum çok kırıldım.
Bir etiketleme yok bir hal hatır sorma yok.
Bu arada yine döktürmüşsün.
Ellerine kollarına sağlık.
Maşaallah
Bir daha İstanbul'a geldiğimde yanına uğramadan dönmem haberin ola