Ben onu kasdetmemiştimAma onuda hatırladım şimdiBoşver gelip geçtiAman yok o yüzden gume gittim bi kere bir daha yapmam onu . Orada oyle bir cümlenin yanlışlıkla yazildini herkes biliyordu ama isteee neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben onu kasdetmemiştimAma onuda hatırladım şimdiBoşver gelip geçtiAman yok o yüzden gume gittim bi kere bir daha yapmam onu . Orada oyle bir cümlenin yanlışlıkla yazildini herkes biliyordu ama isteee neyse
Cooooooook tesekkur ederim nanam Begenmene cok sevindim
Ramazan sofrası için mi yapacaksınBende yapayım o zaman, bittiyse geri kalanları düşünmek lazım
Ben onu kasdetmemiştimAma onuda hatırladım şimdiBoşver gelip geçti
Tamam açılış Nur ile olsunDeynep yaparsa yaparım m ahanda nura yaptim
Nevos sen katılcan mıTamam açılış Nur ile olsun
EvetttRamazan sofrası için mi yapacaksın
Hadi bakalım bekliyoruzNur'un tarif çiğköfte değil o yüzden sorun olmazEvettt
Diyeyimde nurun kalbine insin
Nevroş çaktırma ben ne anlarim çiğ köftedenHadi bakalım bekliyoruzNur'un tarif çiğköfte değil o yüzden sorun olmaz
Sende çakma çiğköfte yaparsınNevroş çaktırma ben ne anlarim çiğ köfteden
Mercimek köftesi yapar, mercimeği çiğden koydum mu tamam, al sana çiğ köfteSende çakma çiğköfte yaparsın
Ay benden ne istediniz, halbuki ne kadarrrr şirinnnn, ne kadarrr tatlı bir kadınım, öyleyim değil mi çabuk cevap verin
Yok ben ondan bahsetmiyorumEtsiz çiğköfte yapabilirsinMercimek köftesi yapar, mercimeği çiğden koydum mu tamam, al sana çiğ köfte
Ablam beni tehdit ediyor.''Mune ve Kazen hariç herkesi toplayıp gel korkmuyorum'' diyorAy benden ne istediniz, halbuki ne kadarrrr şirinnnn, ne kadarrr tatlı bir kadınım, öyleyim değil mi çabuk cevap verin
Sitenin vazife başındaki üyesine aleni tehdit var demek 8912311/244'e muhalefetten tıkalım mapusaAblam beni tehdit ediyor.''Mune ve Kazen hariç herkesi toplayıp gel korkmuyorum'' diyor
Kk'nin görevli üyesine görev başında aleni tehdit var.Lütfen gerekeni yapın