• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Et Döner Ve Domatesli Pilav -İçim Süt Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Damak zevklerimiz yakın diye sanırım her yaptığın şeyi çok seviyorum ellerine sağlık :kk77: önceden yaptığın kebabı unutamadım hala o da çok güzeldi :süslü:

Cok tesekkurler canim :KK19: Genel olarak sevilen yemekleri yapmaya calisiyorum :KK30: Keske ikram da edebilseydim :KK51:

Nur'cuğum döktürmüşsün yine.Nefis görünüyor herşey.:kk77:Sofran da çok şık.Güllacı bir bizim ev sevmiyor galiba.Bu akşam kuplarda iki tane yaptım biri yendi.Onu da ben yedim.:KK48:Bir paket güllaç var börek yapacağım sanırım yoksa ziyan olacak.Seninkinin şekli çok güzel olmuş bayıldım.Son resmi sandalyeye çıkıpta mı çektin?Öyle görünüyor.:KK48:Eline koluna sağlık canım.Başarılar dilerim.:KK36:

Ahahhaha :D Evet sandalyeye cikip cektim ,masanin etrafinda 4 donup cektim adracim :KK30:
Cok tesekkur ederim canim ,senin begenin benim.icin ayri bir onem tasiyor :KK19: Uzun zamandir yarismalara katilmiyorsun :( Sen de katilsan keyifler cifte kavrulur canim :KK60:

Ahahhaha :KK70: Evet sandalyeye cikip cektim ,masanin etrafinda 4 donup cektim adracim :KK30:
Cok tesekkur ederim canim ,senin begenin benim.icin ayri bir onem tasiyor :KK19: Uzun zamandir yarismalara katilmiyorsun :KK43: Sen de katilsan keyifler cifte kavrulur canim :KK60:
Ben de bilirim o halleri de anladım hemen.:-)

Seni beğenmemek mümkün mü canım.:KK200:Maşallah döktürüyorsun.:nazar:Evet yarışmalara katılmıyorum.Elektrik almıyorum demek.Elektrikler kesik.:KK48:

Ben de bilirim o halleri de anladım hemen.:-)

Seni beğenmemek mümkün mü canım.:KK200:Maşallah döktürüyorsun.:nazar:Evet yarışmalara katılmıyorum.Elektrik almıyorum demek.Elektrikler kesik.:KK48:

Estagfrllh canim :KK19:
Elektrik kesikse baska enerji bulalim sana adram :KK30: Nur enerjisi iiymis diyolla :KK45: :KK60:

hic begenmedim :63: birde kalkmis cigköfte yapmis :63: biri inadima sarma yapar biri cigköfte :KK62:
bunlari yaparken beni hic düsünmedinizmi :cry:
ellerine saglik nurum sofran yemeklerin harika ötesi yine :kk77::kk77:
yalniz o maydonozu dogramadan koymussun tabaga bogazinda kalir diye uyarim dedim :p
cigköfte yiyemedim ya illa giciklik yapcam :cry::-):-)
yarismada basarilar dilerim nurum :KK60:
gerci madalyari koyacak yerinde kalmadi :-)

Back