- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Yok veremedim hala 75 sularındayımNe güzel canım ben bu ara hiç spor yapmıyorım tembelleştim
Kilo durumun nasıl verebiliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok veremedim hala 75 sularındayımNe güzel canım ben bu ara hiç spor yapmıyorım tembelleştim
Kilo durumun nasıl verebiliyor musun
Gelmiyorsun ki takıma gelsen birlikte veririz canım Tenceresiz kaldim anne da gelmiyorYok veremedim hala 75 sularındayım
Aynen ben de pusudayımŞurada en önde yerimi aldım biliyorsun
Evet evet 3. Gelip öne geçsinAma biz böyle uygun bulduk.
Yani herkes bilerek katıldı.
Önde giden arkadaşımızı kırmayalım demek onun nasibi o alacak. Ayrıca oylama henüz bitmedi.Asıl şimdi kapatırsak haksızlık olur.Belkide 3.gelip öne gececek
Granit olunca mümkünse ben kazanayım ya tencereler eskidi artık 9 senelik gelinimİyi bari sevindimbi dahaki hedefim granit tencere zaten 1 hakkim kaldi
Herkese yetecek kadar var merak etmeGranit olunca mümkünse ben kazanayım ya tencereler eskidi artık 9 senelik gelinim
CanımsınHerkese selam canlar...
Benim buralarda bi çiçeğem vardı,cok özledim onu.o kendini biliyordu,cok seviliyordu candı,canandı,ablaların en tatlısıydı,şenlikti,güzellikti......
Hoşgeldin canımHerkese selam canlar...
Benim buralarda bi çiçeğem vardı,cok özledim onu.o kendini biliyordu,cok seviliyordu candı,canandı,ablaların en tatlısıydı,şenlikti,güzellikti......
Allah’a şükür teyzesi kızımda bende iyiyiz.ameliyat oldum fissür ameliyatı 1 ay önce.doğumdan kalmaydı.iyileşmeye çalışıyorum çiçeğem.seni çok özledimCanımsın
Merhaba canım benim nasılsın❤Prensesimiz nasıl❤
Hoşbuldum minnoş aslımmHoşgeldin canım ❤
Korkuyorum sen bitirirsin diyeHerkese yetecek kadar var merak etme
Pasta olursa benim işim yaşSelam hanımlar düğüne gideceğiz birazdan bi uğrayayım dedim. Minik canım öne geçmişsin bu oylama çok ekşınlı geçiyor ☺ Hippom için üzüldüm tabi ki daha belli değil ama pilavlarda da böyle olmuştu son dakika iki birinci çıkmıştı kimin nasibindeyse o birinci olacak hayırlısı olsun inşallah Bu arada yeni kategori tahmini yapıyorum “yaş pastalar” yaz meyveleri çıkınca demişlerdi %80 ihtimalle bende yeni işimi sergilemiş olurum size müşteri bulurum belki (şaka yapıyorum tabi ki) hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve iyi akşamlar diliyorum
iyi akşamlar canım iyi eğlenceler sizeSelam hanımlar düğüne gideceğiz birazdan bi uğrayayım dedim. Minik canım öne geçmişsin bu oylama çok ekşınlı geçiyor ☺ Hippom için üzüldüm tabi ki daha belli değil ama pilavlarda da böyle olmuştu son dakika iki birinci çıkmıştı kimin nasibindeyse o birinci olacak hayırlısı olsun inşallah Bu arada yeni kategori tahmini yapıyorum “yaş pastalar” yaz meyveleri çıkınca demişlerdi %80 ihtimalle bende yeni işimi sergilemiş olurum size müşteri bulurum belki (şaka yapıyorum tabi ki) hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve iyi akşamlar diliyorum
İlk katıldığında da öyle dedin ama gördük ne kadar becerikli olduğunuPasta olursa benim işim yaş
Çok geçmiş olsun canım benimRabbim şifa versinAllah’a şükür teyzesi kızımda bende iyiyiz.ameliyat oldum fissür ameliyatı 1 ay önce.doğumdan kalmaydı.iyileşmeye çalışıyorum çiçeğem.seni çok özledim
Pasta işi süs püs ister bende daralıyorum öyle şeylerdeİlk katıldığında da öyle dedin ama gördük ne kadar becerikli olduğunu
Anaa aramizda bu isi profesyonel yapanlar varmis isimiz zorSelam hanımlar düğüne gideceğiz birazdan bi uğrayayım dedim. Minik canım öne geçmişsin bu oylama çok ekşınlı geçiyor Hippom için üzüldüm tabi ki daha belli değil ama pilavlarda da böyle olmuştu son dakika iki birinci çıkmıştı kimin nasibindeyse o birinci olacak hayırlısı olsun inşallah Bu arada yeni kategori tahmini yapıyorum “yaş pastalar” yaz meyveleri çıkınca demişlerdi %80 ihtimalle bende yeni işimi sergilemiş olurum size müşteri bulurum belki (şaka yapıyorum tabi ki) hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve iyi akşamlar diliyorum