- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Valla ben iki kız bir erkek doğurdum kızlarda öyle oldu sanki her an regl olucakmisim gibi ağrılar oluyordu
Ben oğluma hamileyken 3 4 gün adet ağrısı çekmişti ama bat tan önce test yapmıştım pozitifti biliyordum hamilelikten olduğunuBazen benimde ağrısız geliyor normalde doğum sancinisin daha hafifi olur adet zamanı ama bazen de olmuyor
Güzel olurdu ben de bir şöyle sürpriz yapıp veremedim adama ya versem de anlamazdı ya bizim kiBen bugun test yapıp kocise babalar günü hediyesi olarak paketleyip verecektim aslında kısmet olmadı
Adam ilk iki de beraber yaptık 3. De sürpriz yapıp eline verince verme elime kimin testi bu demişti sanki herkes testini bizim kapıya bırakıyorBen bugun test yapıp kocise babalar günü hediyesi olarak paketleyip verecektim aslında kısmet olmadı
Adamda ki kafaya bak o kadar düşünmemiş bebekAdam ilk iki de beraber yaptık 3. De sürpriz yapıp eline verince verme elime kimin testi bu demişti sanki herkes testini bizim kapıya bırakıyor
Oglumda benimde öyleydi canımOlabilir canım benim de hep ağrım vardı hala da var sanki regl olacak mışım da hamile değil mişim gibihiasediyoeum
Zaten ben bunu da oğlan hissediyorum ama çevreden kız diyorlarOglumda benimde öyleydi canım
Hemoroid dir kız oBende makatta çok ağrı oldu son 3 ayda doktor normal değil diyordu
Aynen benimde öyle idi sadece ağrılar ekstradan vardi arkadaş da geçen gün aynısını söyledi onda da öyle imiş .bu ağrı hariç diğer belirtiler oğlanlarla aynı tuzlu ekşi yeme isteği tatlıdan tiksinme bol mide bulantısı ve kusma
Nasip canım hayırlısı hangisi ise o olsunAynen benimde öyle idi sadece ağrılar ekstradan vardi arkadaş da geçen gün aynısını söyledi onda da öyle imiş .
Hayırlısı kızın da olsun birtane inşallah.
Makatta son aylarda oluyordu benimki tersti üçüncü koltuğa oturunca sanki tekmesi koltuğa degiyirduBende makatta çok ağrı oldu son 3 ayda doktor normal değil diyordu
Öyle canım.aminn.Nasip canım hayırlısı hangisi ise o olsun
Töbeee çirkin şeyler geldi aklımaMakatta son aylarda oluyordu benimki tersti üçüncü koltuğa oturunca sanki tekmesi koltuğa degiyirdu
Yok çok istiyordu diğerleri heme oldu bu 3 ay olmayınca ümidi kesmiş ondanAdamda ki kafaya bak o kadar düşünmemiş bebek
HAYIRLISI olsun canım bende kız olsa diye hayal kurmaya başlıyodum isim konularına bile baktımZaten ben bunu da oğlan hissediyorum ama çevreden kız diyorlar
Valla bu hamilelik kadın vücudunu değiştiriyor alt üst ediyor değişik haller oluyorYok çok istiyordu diğerleri heme oldu bu 3 ay olmayınca ümidi kesmiş ondan
Bende hemoroid sorunu hiç olmadı hala da yok ama ozaman ki problem neydi hala bilmiyoruz :))
Ne geldi kisTöbeee çirkin şeyler geldi aklıma
Benimde sol kaşığa doğru uzatmış ayaklarını bir ara kaşıklar çok aciyordu doktor dedi çapraz duruyorMakatta son aylarda oluyordu benimki tersti üçüncü koltuğa oturunca sanki tekmesi koltuğa degiyirdu
Ben de düşünüyorum kız olsa ne koyarım acaba diye bulamıyorumHAYIRLISI olsun canım bende kız olsa diye hayal kurmaya başlıyodum isim konularına bile baktım
Ters olunca daha zor.kis o tekmeler ağlıyordum bazen inanBenimde sol kaşığa doğru uzatmış ayaklarını bir ara kaşıklar çok aciyordu doktor dedi çapraz duruyor